Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturie din clubul GROAZEI a unui supravieţuitor. 'Am fost în INFERN'

Mărturie cutremurătoare a unuia dintre cei mai norocoşi tineri care au fost în clubul Colectiv. Sebastian Coandă poveşteşte tot ce s-a întâmplat vineri seara. ”S-a auzit atunci un sunet înfiorător din partea a sute de oameni turbați de groază”, spune bărbatul care a ajuns primul la spitalul ”Bagdasar”, înaintea Salvărilor, transportîndu-l pe un amic, Ioan Sălăjan, cu arsuri pe 30% din corp.

Citeşte şi: Patron Expirat: Am pus viata a mii de oameni in pericol. Clubul se inchide

"Eram la 15 metri de scenă cînd s-au aprins primele flăcări. Am fost practic în mijlocul infernului, de unde am observat tot ce s-a întîmplat! Am doar o contuzie, la fel cum am păţit şi în '93, când am suferit un accident rutier foarte grav, de se închinau medicii şi poliţiştii cum am scăpat", a spus Sebastian pentru Gazeta Sporturilor.

Mărturia lui Sebastian e cutremurătoare. "S-a aprins buretele de pe pilon de la un artificiu, chitaristul, săracul, a aruncat cu o sticlă cu apă spre foc, spunând ceva de genul «Hopa, asta nu era prevăzut în program!». Flăcările au crescut însă rapid în intensitate, s-au înălţat către tavan, care imediat s-a aprins. Dar imediat! Vâlvătaia de deasupra sălii s-a întins cât ai clipi. Era de culoare albastru-gălbui, cum se întâmplă când arunci foc pe spirt! N-o să uit niciodată acele secunde", spune tânărul.

Citeşte şi: Mărturia REVOLTĂTOARE a unei supravieţuitoare de la Colectiv: Cei de la 112 NU ne-au crezut

Ajuns în parcarea din faţa clubului, a început să-şi caute prietenul pe care-l ştia undeva în spatele lui: "Dane, du-mă repede la spital!». Era ars, cu pielea umflată pe el!". Doar câteva secunde a fost graniţa între a scăpa din haos doar cu fum pe faţă/haine şi a ieşi din iad cu corpul în stare de fierbere!!

Vezi şi: Mărturia unei asistente care a ajuns să salveze vieți în clubul GROAZEI: AM VĂZUT IADUL!

Drumul de la "Colectiv" la "Bagdasar" a însemnat o altă experienţă teribilă: "Ionuţ era ars pe faţă şi pe spate, avea părul scrum, mîna stîngă e nasol. Explodase din cap pînă la brîu! Mai avea pe el doar nişte bucăţele de textile, rămăşiţe ale tricoului. L-am întrebat dacă-l doare sau îl ustură ceva. Mi-a spus ceva de genul «Simt că ard! Îmi este foarte cald!»". Conform mărturisirilor amicului săi, Ioan Sălăjan are arsuri pe 30% din corp, leziuni de gradul 2 şi 3: "L-am vizitat şi sâmbătă seara. Era umflat şi fusese deja supus la două operaţii", e mărturia zguduitoare a lui Sebastian.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.