Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Ministerul e vraiște' - Mărturie în discuțiile pe buget

guvern

Ministrului PSD al Economiei, Mihai Tudose, i s-a adus, joi, la cunostinta, o realitate ingrijoratoare, in audierile privind bugetul ministerului in anul 2015.

"Ministerul e vraiște. Din 2010 l-a condus Videanu, l-a condus Ariton, l-a condus Bode, l-a condus Chitoiu, l-am condus eu, l-a condus Gerea, pe urma a fost interimar, l-a condus Nita, acum il conduce Tudose, a fost Ministerul Economiei, pe urma s-a facut Economiei si Comertului, dupa aia s-a facut ministerul IMM-urile, dupa aia s-a facut Ministerul Finantelor, dupa aia s-a facut iar  Ministerul Economiei, dupa aia s-a rupt in trei, dupa aia s-a rupt in doua, e vraiste ministerul asta!", i-a spus lui Tudose fostul ministru PNL a Economiei, Varujan Vosganian.

El a adaugat ca salariile din minister sunt rusinoase, in conditiile in care un director castiga putin peste 2.100 de lei, iar expertii in jur de 1.800 de lei in medie.

"Nu aratam vinovati ca nu avem destule degete. Acest minister trebuie sa aduca bani, nu sa ia bani de la buget. Acest minister trebuie salvat, cand eram proaspat merceolog la fabrica de bere, lumea nici nu trecea prin fata ministerului, pe troturar, era un minister atat de puternic, atat de temut, de analiza puternica, era o institutie extrem de solida, acesta este un minister de sinteza. Deci acest minister nu trebuie ajutat cu bani, ce prin a-i reda prestigiul pierdut", a mai declarat Varujan Vosganian.

In REPLICA, ministrul Economiei, Mihai Tudose, a declarat: "Poate e important sa stabilim impreuna care sunt directiile mari si sa nu mai schimbam totul cand vine cineva, ca nu este ministerul nostru, nici al meu, nici al dlui Vosganian, ca nu l-am luat acasa, este al Romaniei"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.