Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturie ȘOCANTĂ de la locul elicopterului SMURD prăbușit / VIDEO

UPDATE: Raed Arafat a anunțat că a fost scos la mal și copilotul, decedat, iar o a treia persoană urmează să fie scoasă la suprafață. Rămâne de recuperat cadavrul celei de-a patra persoane. Arafat a anunțat că niciun elicopter al SMURD nu va mai participa la vreo operațiune de salvare până la elucidarea cauzei prăbușirii celui de la Mamaia.

Un martor al accidentului aviatic din Mamaia, județul Constanța, a declarat că victimele au ieșit la suprafață și au strigat după ajutor, însă echipajele de salvare au venit mult prea târziu.

”În jurul orei 16:11 minute eram pe terasă. Am văzut un elicopter venind dinspre Năvodari, venind foarte lin, sub nicio formă cu flăcări. A ajuns ușor deasupra apei. În momentul impactului cu apa avionul s-a dat peste cap. Porbabil s-a rupt coadă. Apa s-a ridicat și atât. După 10 minute au ieșit patru capete la suprafață care strigau ajutor, ajutor, ajutați-ne, o să murim înghețați”, a povestit martorul la B1 TV.

”La 16:12 a fost primul meu apel la 112. Au zis că știm și mi-au închis telefonul. Cred că am sunat de 7 ori pentru că țipetele erau îngrozitoare. E un sentiment îngrozitor să auzi cum patru oameni țipă după ajutor și tu să nu poți face nimic. Primul care a ajuns la locul accidentul a fost un pescar care a venit dinspre Ovidiu cu o barcă simplă. Oamenii ăștia au murit cu zile din cauza sistemului.

Mi-au spus că mașinile vin din Constanța și să avem răbdare. O oră și ceva, aproape două și au venit. Au venit cu patru persoane în barcă, iar motorul nu le-a pornit".

În ceea ce privește cine a recuperat prima victimă găsită, martorul a declarat că nu au fost pompierii militari, ci un un pescar cu o barcă cu motor.”, a precizat sursa citată.

Martorul a mai spus că nu era ceață, ”era o vreme superbă, era soare și frumos.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.