Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii din infernul de la Bruxelles: 'Am simţit că se mişcă clădirea cu mine'

Două explozii puternice s-au produs, marţi dimineaţa, pe aeroportul din Bruxelles. Aeroportul este în curs de evacuare. Mai multe persoane sunt rănite.

Alex Rosi, corespondentul Sky News, aflat la locul deflagraţiilor, a declarat că se afla în aeroport în momentul exploziilor şi că a auzit "două explozii foarte, foarte puternice. "Am simţit că se mişcă clădirea cu mine. Era praf şi fum. M-am îndreptat către zona în care s-au auzit exploziile şi am văzut o mulţime de oameni foarte confuzi şi şocaţi", a mai spus Rosi.

Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, antrenorul Mircea Rednic a dezvăluit că fiica sa se afla pe aeroportul, urmând ca la ora 10.20 să decoleze spre România.
"În timp ce vorbeam cu ea s-a auzit o explozie foarte puternică. Acum cinci minute au fost preluați de cei de la Securitate, băgați într-o încăpere. Stau acolo închiși. E o gălăgie mare, fum, cădeau tavanele în timp ce alergau. Fiica mea e speriată. E haos mare acolo, era plin aeroportul. Acum sunt toți scoși pe pistă", a spus Rednic.

Luana Rednic, fata lui Mircea Rednic, a declarat că era și ea pe aeroport în momentul exploziei.  „Am alergat și nu m-am uitat în jur. Am văzut răniți și nu mi-am dat seama dacă mai erau în viață. Doar am alergat. Îmi era frică să nu alerg spre un loc unde era o bombă. Acum suntem pe pistă. Ne-au scos afară. Sunt multe ambulanțe și pompieri. La un restaurant și o farmacie mi se pare că au fost bombele. Căzuse tavanul și era praf, dar nu mai era fum, când am ieșit nou. Nu știu nimic. Eu nu mai plec. Am lăsat bagajul în aeroport. Nu mă mai interesează. Îl aștept pe tata să vină să mă ia cu mașina. Sunt doar angajați de la aeroport lângă noi. Nu sunt forțe de ordine”, a spus Luana.

Zeci de victime în urma exploziilor de pe aeroportul din Bruxelles (FOTO&VIDEO)

ALERTĂ la Bruxelles: Două explozii puternice pe un aeroport (FOTO & VIDEO)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.