Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii ULUITOARE în Dosarul 'Prostituate pentru VIP-uri'

romaniatv.net
curva prostituata

Senzații tari în Dosarul 'Prostituate pentru VIP-uri'. Modele acuzate că au fost plătite de omul de afaceri pentru servicii sexuale au făcut asistență și instanța să zâmbească atunci când au susținut sub jurământ că au întreținut relații sexuale cu Ioan Niculaie, dar că de fiecare dată banii și atențiile primite au fost în fapt ajutoare și nu contravaloarea serviciilor sexuale prestate.

Vezi şi: DEZVĂLUIRI din Moldova: Politicienii români care au beneficiat de femei de la Vlad Plahotniuc

____

Mărturia Modelului Diana Nicoraș:

Pe Ioan Neculaie l-am cunoscut prin Diana Gureșoaie, a fost iubitul ei. Am fost la o petrecere la el. Am întreținut relații sexuale cu el de două ori, niciodată contra cost. De fiecare dată am mers la el cu Diana. În momentul în care am întreținut relații sexuale cu Neculaie, Diana Gureșoaie era iubita acestuia. În ceea ce privește declarația dată de Gureșoaie, recunosc că am primit de la Neculaie două mii de lei, însă această sumă de bani nu am primit-o pentru actele sexuale respective. Suma de bani mi-a dat-o pentru a mă ajuta. Am mai primit de la Neculaie și suma de trei mii de lei și am mers cu el în excursie în Grecia, împreună cu Popescu Ramona. Aici el mi-a dat două mii de euro pentru a-mi cumpăra diferite lucruri.

Pe martorul Bălțoi Octavian l-am cunoscut la o petrecere. Am întreținut relații sexuale cu acesta de circa 5 ori. Am primit de la acesta în jur de 3.000 de lei de fiecare dată, însă suma de bani o primeam deoarece voia să mă ajute. Suma de bani nu a fost plătită pentru actele sexuale respective. Inculpata Gureșoaie a participat o singură dată la o petrecere la care să fie și Bălțoi Octavian. Nu știu dacă a întreținut relații sexuale cu Bălțoi și dacă a primit vreo sumă de bani. La petrecerea la care a fost și Bălțoi, și Gureșoaie, a participat și Popescu Ramona. Nu știu dacă Ramona a întreținut relații sexuale cu Bălțoi sau dacă a primit vreo sumă de bani.

Pe Neculaie l-am cunoscut, indirect, și prin intermediul Alexandrei Stănescu. Aceasta era interesată ca eu să-l cunosc pe Neculaie și să întrețin relații sexuale cu acesta contra unei sume de bani și să-i plătesc comision. În realitate, acest lucru nu s-a întâmplat. Alexandra Stănescu ne-a spus, mie și Dianei, să mergem să-l cunoaștem, să întreținem relații sexuale cu el și să-i plătim comision. În momentul în care a mers cu Gureșoaie la Brașov, nu urmăream să întrețin relații sexuale cu Nicolaie, însă lucrurile au degenerat și s-a întâmplat. A doua oară când m-am dus, îmi doream să întrețin relații sexuale cu el, deși știam că este într-o relație cu Gureșoaie. Nu am avut niciodată reprezentarea faptului că Gureșoaie îmi înlesnește practicarea prostituției. Pe Bălțoi Octavian nu l-am cunoscut prin intermediul Dianei Gureșoaie. Petrecerile respective, la care participam cu fetele, erau organizate de el. La acea petrecere, eu am chemat-o pe Popescu Ramona și pe Diana Gureșoaie. Nu știu dacă Diana Gureșoaie a primit vreo sumă de bani pentru că mi-a făcut cunoștință cu Ioan Neculaie. Alexandra Stănescu urmărea să obțină procent și de la Diana Gureșoaie însă pentru prestațiile acesteia.

Vezi și: Politicienii români şi damele de companie. Noi dezvăluri ale fostului premier moldovean - AUDIO

_____

Mărturia modelului Ramonei Popescu:

În vara anului 2014, inculpata Gureşoaie Diana m-a contactat şi mi-a propus să merg la Braşov la Ioan Neculaie pentru a întreţine relaţii sexuale. Eu am acceptat şi am mers la Braşov, am întreţinut relaţii sexuale şi am primit în schimb suma de o mie de euro. Ştiu că Diana Gureşoaie a primit circa 6-700 de lei. Cu acea ocazie, Diana nu a întreţinut relaţii sexuale cu el. Am mai fost ulterior în alte două dăţi la Braşov, împreună cu Diana Gureşoaie, primind de fiecare dată o mie de euro. Cred că de fiecare dată Neculaie i-a dat Dianei bani de transport. Am primit 3.000 de euro pentru că am mers cu Ioan Neculaie în vacanţă în Grecia. Ştiam în prealabil că voi primi acea sumă de la Diana Gureşoaie. Pe Bălţoi Octavian l-am cunoscut la o petrecre la Rânca, unde am fost cu Diana Nicoraş şi Diana Gureşoaie. Nu mai ţin minte care dintre ele mi-a făcut cunoştinţă cu el. Am întreţinut relaţii sexuale cu acesta contra sumei de 500 de euro. Diana Nicoraş şi Diana Gureşoaie au întreţinut şi ele relaţii sexuale cu Bălţoi Octavian cu acea ocazie, primind şi ele suma de 500 de euro. Nu ştiu dacă în momentul în care m-am dus la Ioan Neculaie, Diana Gureşoaie era într-o relaţie cu acesta.

Nu-mi amintesc exact contextul în care Gureşoaie mi-a spus de cei 3.000 de euro din Grecia însă am fost contactată cu câteva zile înainte, de ea, şi mi-a spus că vom pleca toate trei şi Diana mi-a spus că voi primi aceasăt sumă în excursie. După ce am vneit din excursie, am plătit comision unei fete: Lavinia Alexandra. Şi Diana Nicoraş a plătit acelaşi comision, iar Gureşoaie, în cazul în care ar fi venit, ar fi trebuit să plătească şi ea aceeaşi sumă de bani. De fiecare dată întâlnirile pe care le-am avut cu Ioan Neculaie au fost stabilite prin intermediul Dianei Gureşoaie. Ioan Neculaie mă suna obsesiv, însă nu am stabilit eu personal, o discuţie cu acesta. Eram interesată să mă întâlnesc cu Neculaie pentru a obţine o sumă de bani. Ştiam de la început suma pe care urma să o primesc. Diana Gureşoaie mi-a spus de prima oară că voi primi o mie de euro. Eram în relaţie de prietenie cu inculpata în momentul în care am dat prima declaraţie la organele de urmărire penală. Nu ştiu dacă inculpata avea vreun avantaj în urma vizitelor mele la Braşov, dar ştiu că ei aveau o relaţie specială şi este posibil ca Ioan Neculaie să-şi fi dorit să o vadă. Nu ştiu dacă inculpata a primit vreun comision pentru faptul că mi-a făcut cunoştinţă cu Neculaie.

Citește și: SCANDAL imens la România TV: Andreea Crețulescu l-a dat afară, în direct, pe un invitat

____

Mărturia lui Ioan Niculaie:

"Inculpata Dumitru Mirela Alexandra mi-a prezentat de-a lungul timpului mai multe fete pentru relații de prietenie. Urma să întreținem relații sexuale însă nu acesta era scopul relației. Arăt că declarațiile date la poliție corespund adevărului. Nu le cunosc după nume pe fete. Ci după poze. Fetele nu veneau pentru bani la mine. Nu mi-au cerut. Eu le făceam cadouri. 700-800 de lei. Nu am dat niciodată sume în euro, însa am dat mai mult de 700 de lei dacă fata respectivă avea nevoie. Se întâmpla să le fac cadouri materiale fetelor cu valoare mai mare de 700 de lei, până într-o mie de euro.

Cu Dumitru Mirela Alexandra e o poveste mai veche, am fost prieteni, iubiți, dar nu mi s-a întâmplat niciodată ca eu să întrețin relații sexuale cu Dumitru Mirela Alexandra în dățile când ea a venit cu vreo altă fată. Nu-mi amintesc câte fete mi-a prezentat. Pe Vasiliu Anda, Popescu Ramona și pe Nicoraș Diana le-am cunoscut prin intermediul Dianei Gureșoaie. Din ce îmi amintesc, aceste 3 fete au fost la mine doar o singură dată. Diana Gureșoaie a fost o singură dată cu o altă fată. Pe Diana Nicoraș și pe Popescu Ramona îmi amintesc că le-am cunoscut prin Diana Gureșoaie și am fost cu ele în grecia, ulterior acestea mai venind la mine acasă o singură dată.

Celor două fete le am dat în excursia din Grecia circa o mie de euro pentru a-și cumpăra diverse lucruri. Ulterior le-am mai dat sume de bani până în o mie de lei, însă pentru a-și cumpăra diferite lucruri și nu pentru a întreține relații sexuale.

Dianei Gureșoaie nu i-am dat în momentul în care a venit la mine cu o altă fată decât bani de transport. În momentul în care Diana Gureșoaie a venit cu o altă fată nu am întreținut relații sexuale cu acestea nici în grup, nici separat.

Nu-mi mai amintesc dacă Dumitru Mirela Alexandra a venit la mine în anul 2014 și nici în 2013. Gureșoaie a venit singură la mine în 2014 de vreo două-trei ori, plăteam banii de drum și-i mai făceam câte un cadou. Îmi amintesc că în Grecia am fost atât cu Diana Gureșoaie, cât și cu Diana Nicoraș si Popescu Ramona. Nu-mi mai amintesc dacă i-am plătit Dianei Gureșoaie vreo sumă de bani. Nu-mi amintesc dacă Popescu Ramona sau Diana Nicoraș au venit o dată sau de mai multe ori la mine. Nu-mi pot explica cum Popescu Ramona știa în prealabil ca urmează să primească o sumă de bani deoarece mie nu mi-a cerut nimeni niciodată o sumă de bani. Nu i-am dat Ramonei Popescu o mie de euro. Toți banii pe care i-am dat fetelor au fost de plăcere și cadouri. Prima oară a intervenit Gureșoaie când mi-a făcut cunoștință cu Popescu Ramona și Diana Nicoraș, ulterior ele au venit singure. E posibil să le fi dat fetelor o mie de euro, dar nu pentru servicii sexuale. Inculpatele Gureșoaie și Dumitru nu-mi prezentaseră în prealabil fetele cu care urmau să vină la Brașov. Totuși au existat situații în care inculpatele îmi prezentau poze cu fete. Gureșoaie nu era iubita mea, când îmi aducea fete, eram prieteni buni, avusesem o relație anterior. Nu pot preciza de ce martora Popescu Ramona a declarat că urma să primească 3 mii de euro ca să vină în excursie în Grecia.

Există posibilitatea ca în urma unei discuții banale Mirela să-mi spuna că-mi prezintă o prietenă de-a ei. E posibil să-i fi spus inculpatei că îmi doresc să cunosc o fată cuminte, cu ocupație. Nu am rămas în relații de prietenie cu niciuna dintre fetele pe care mi le-a prezentat Dumitru Mirela Alexandra. Ea nu mi-a cerut niciodată nicio sumă de bani. În momentul în care Dumitru Mirela venea cu vreo fată nu stăteam toți trei împreuna ci existau și momente în care eu stăteam singur cu fata respectivă.  Dumitru Mirela nu era de față în momentele în care le dădeam cadouri sau sume de bani.

Am luat la cunoștință de acest dosar ca urmare a unei citatii de la poliție. Nu-mi amintesc să fi fost înștiintat despre aceasta de către una dintre fete. Nu-mi amintesc ca vreuna dintre fete să-mi spună că Dumitru Mirela încearcă să influențeze în vreun fel cursul anchetei. Dumitru Mirela nu a încercat să mă contacteze după ce dosarul a devenit public. Nu-mi amintesc dacă între vreuna dintre fete și Dumitru Mirela exista o relație de prietenie. Cred că orice bărbat ar fi fost deranjat ca una dintre fetele cu care am întreținut relații sexuale să aibă relații sexuale și cu alți bărbați, chiar dacă era o relație pasageră.

Nu-mi amintesc când Dumitru Mirela a încetat să-mi mai prezinte fete. Dumitru Mirela îmi spunea că mă ajută să-mi fac o prietenă însă nu s-a legat nimic. Nu-mi mai amintesc exact dacă Gureșoaie a fost cu mine în ambele excursii sau într-una singură. Nu cunosc ca inculpata să ceară sume de bani fetelor cu care mă vedeam, dacă aș fi știut că se întâmplă asta ar fi fost ultima oară când vorbea cu mine. Nu știu cine este Alexandra Stăncescu și nu știu să fi cunoscut vreo fată prin intermediul ei. Nu știu ca Diana Gureșoaie să fi primit vreun comision prima oară când a venit la mine. Pe Lavinia Despina o cunosc de 12 ani și ea mi-a făcut cunoștință cu Gureșoaie. Nu-mi amintesc exact dacă eu îi ceream Dianei Gureșoaie să-mi prezinte fete sau ea era cea care-mi propunea acest lucru. Popescu Ramona a fost o dată sau de două ori la mine împreună cu Diana Gureșoaie. Nu-mi mai amintesc cum erau stabilite întâlnirile.

Vezi și: Soţie de senator, mărturie FABULOASĂ în instanţă: A luat şpagă pentru a da la mănăstiri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.