Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturisiri dureroase despre Dan Condrea: Cum se comporta cu propriul copil / VIDEO

revistablogurilor.ro
dan condrea

Ies la iveală noi amănunte despre milionarul Dan Condrea, cel care a murit în condiţii suspecte în urmă cu câteva luni. Fetiţa acestuia a făcut mărturisiri dureroase despre comportamentul tatălui ei.

Fiica lui Dan Condrea şi a Laurei Georgescu a avut o viaţă grea alături de tatăl ei şi de mama ei vitregă, Uliana Ochinciuc. Fetiţa lui Condrea face mărturisiri dureroase într-o înregistrare făcută de mama ei naturală, Laura Georgescu. Copila îi povesteşte acesteia ce se petrecea în casa în care locuia cu tatăl ei şi vorbeşte despre loviturile pe care le primea de la Condrea şi de la Uliana Ochinciuc.

CIteşte şi: Un fost ministru lansează un semnal de alarmă: Îl vizează pe Klaus Iohannis

Fetiţa lui Condrea povesteşte cum era bătută de mama vitregă şi de tatăl ei: "Tata intr-una voia să fac teme. Spunea că sunt copil prea mare să mă mai joc. Ca sunt copil prea mare pentru papusi si ca trebuie sa imi vad de scoala". "Când plângeam ma certau. Si tati sau Uliana ma bateau ca ziceau sa am motiv sa plang. Pe picioruse (ma bateau, n.r.). In alta situatie chiar si in cap sau peste fata sau peste gurita", marturiseste fetita lui Condrea despre tratamentele la care era supusa. Şi în urmă cu un an copila îi povestea mamei despre loviturile pe care le primea. "Ma bat cam cel putin odata pe luna. Cel putin! Bona ii spune lui tati si tata ma bate. Bona nu are voie, nu ii este permis sa ma bata. Uliana nu are nici ea voie, dar se lasă", povestea micuţa, conform RTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.