Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mascații, intervenție în forță vineri dimineață! Percheziții de AMPLOARE în București și cinci județe din țară

observatorulph.ro
perchezitii

Poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Investigarea Criminalităţii Economice Gorj au efectuat, vineri, mai multe percheziţii domiciliare în cinci judeţe şi în municipiul Bucureşti la persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni în domeniul materialelor reciclabile, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii au continuat cercetările într-o cauză penală şi, sub coordonarea unui procuror, au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în judeţele Gorj, Dolj, Cluj, Bihor, Giurgiu şi în municipiul Bucureşti, la persoane suspecte de comiterea unor infracţiuni în domeniul materialelor reciclabile, cu un prejudiciu de 458.000 de lei. 

"Activitatea infracţională din perioada 2015-2016 consta în înregistrarea cheltuielilor fictive în evidenţele contabile ale unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Târgu-Jiu. În urma percheziţiilor, au fost ridicate documente contabile şi au fost confiscate 520 de pachete de ţigări de contrabandă", se mai menţionează în comunicatul de presă. 

În urma percheziţiilor au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, persoanele în cauză urmând să fie aduse la sediul IPJ Gorj pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.