Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maşină răsturnată într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Timişoara. Cinci autoturisme implicate în accident

www.sokant.ro
politia nu treceti

O maşină s-a răsturnat într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Timişoara, vineri seară, după ce şoferul acesteia a pierdut controlul volanului şi a lovit alte patru autoturisme. Poliţiştii au întocmit dosar penal. Cinci autoturisme au fost implicate în accidentul din intersecţia de la Centrul Bancar din Timişoara, una dintre cele mai aglomerate din oraş.

Şoferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul volanului când a încercat să schimbe banda de mers şi s-a răsturnat cu maşina în intersecţie, lovind alte patru autoturisme. "În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Victima este şoferul din maşina care a intrat în coliziune prima dată, la schimbarea direcţiei de mers pe banda întâi. Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a declarat pentru News.ro Florina Dragomir, purtător de cuvânt al IPJ Timiş, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.