Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Masini ale romanilor, incendiate la Roma. 'Un episod de rasism evident'

Cinci masini cu numere de inmatriculare romanesti au fost incendiate duminica dimineata, in jurul orei patru, la Roma. Incidentul a avut loc pe o strada secundara a cartierului Borghesiana.

Ioan Pop, un român cunoscut la Roma pentru activitatea din comunitate, a ajuns la locul incendiului la ora şase şi a declarat pentru Hotnews.ro că suspectează un act de rasism:

"Cinci maşini cu număr românesc, toate parcate pe aceeaşi stradă, au fost efectiv distruse de flăcări. De obicei, sâmbăta seară, în zona respectivă nu găseşti un loc de parcare. În mod curios, ieri seara, strada era liberă. Acum două săptămâni, exact în acelaşi cartier, a fost incendiată o altă maşină cu număr românesc. Proprietarul maşinii nu a vrut să facă plângere la poliţie, a spus că oricum nu se rezolvă nimic. Cred că este un episod de rasism evident", a declarat Ioan Pop.

Concidenta sau nu - sambata la Roma a avut loc o manifestatie de amploare organizata de partidul extremist Liga Nordului. Este cunoscut faptul ca aceasta formatiune militeaza impotriva imigratiei.

"Nu mai vrem contracte de muncă şi salarii româneşti pentru camionagii noştri", a declarat Salvini, referindu-se la italienii care ar primi salarii mai mici, din cauza concurenţei colegilor români. El a anuntat de asemenea ca urmeaza sa se realizeze un parteneriat intre formatiunea sa si cea a lui Marine Le Pen.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.