Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsură BOMBĂ luată de Sorin Grindeanu, după numirea la șefia ANCOM: 'Am încetat toate detaşările'

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu

Sorin Grindeanu a luat o decizie drastică după numirea la șefia ANCOM! Fostul premier a declarat pentru Mediafax că a decis încetarea tuturor detaşărilor din Autoritate, persoanele care ocupau posturile provenind din "diverse societăţi comerciale".

"Am încetat toate detaşările, 24 la număr. Astăzi am dat o decizie în acest sens”, a spus noul preşedinte Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, Sorin Grindeanu.

Citește și: Klaus Iohannis se pregătește să semneze cel mai important ACORD din acesta an: În ce implică România, alături de alte 19 state

Adrian Diţă, fostul preşedinte al ANCOM, a adus în cadrul instituţiei din momentul preluării funcţiei peste 25 de persoane - toate fiind angajate prin detaşare de la alte companii şi niciuna prin câştigarea unui concurs, potrivit datelor obţinute de Ziarul Financiar de la surse apropiate arbitrului telecom.

Adrian Diţă şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al arbitrului telecom, la finalul lunii octombrie, după ce mai mulţi membri din Comisia pentru tehnologia informaţiilor şi comunicaţii din Camera Deputaţilor i-au cerut în repetate rânduri demisia, susţinând că „a destructurat ANCOM şi că a dat afară mai mulţi profesioinişti”, declara, la acel moment, pentru MEDIAFAX, Cătălin Drulă, preşedintele acestei comisii parlamentare.

Citește și: Adrian Năstase, sfaturi pentru liderii PSD: solicită INTERVENȚIA lui Klaus Iohannis

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a aprobat numirea fostului premier Sorin Grindeanu în postul de preşedinte al ANCOM, cu 270 de voturi favorabile şi 117 împotrivă.

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii reglementează o piaţă în valoare de peste 4 miliarde de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.