Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsură fără PRECEDENT: Guvernul începe MAREA DEBIROCRATIZARE

gov.ro
dacian ciolos

Guvernul are pe ordinea de zi un proiect de ordonanţă de urgenţă care are ca scop reducerea birocraţiei (…) Cazierul judiciar se va solicita doar între instituţii, iar copiile legalizate se elimină, a anunţat premierul.

OFICIAL - Ce decizii ia Guvernul Cioloş în şedinţa de marţi

„Mâine (marţi-nr.), în şedinţa de Guvern, avem pe ordinea de zi un proiect de ordonanţă de urgenţă care va veni cu un pachet consistent de simplificare şi de reducerea birocraţiei (…) Cazierul judiciar se va solicita doar între instituţii, deci 2,5 milioane de drumuri la poliţie pentru ridicarea unui cazier judiciar vor fi eliminate pentru că instituţiile care vor avea nevoie de un cazier judiciar vor putea să-l solicite direct, la poliţie, fără să ceară cetăţeanului să treacă de la un ghişeu la altul şi să ia o hârtie ca s-o ducă la alt ghişeu”, a anunţat premierul, la RRA.

Efectul BREXIT: Lovitură din plin pentru britanci. Anunțul a fost făcut astăzi

“Instituţiile care vor cere astfel de copii după anumite documente vor putea să le legalizeze «Conform cu originalul« pe loc. La ridicarea buletinului şi a paşaportului, cetăţenii vor plăti o singură taxa şi într-un singur loc, nu vor mai trebui să plătească diferite taxe la diferite instituţii. Şi celebrele adeverinţe pentru înscrierea la şomaj vor fi eliminate”, a mai spus Cioloş într-o emisiune la postul public de radio.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.