Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsurile de securitate de la parlamentul londonez, revizuite după atentatul din 22 martie

londra

Autorităţile britanice vor reanaliza măsurile de securitate de la Palatul Westminster (parlamentul britanic), după atentatul comis pe 22 martie în apropierea legislativului din Londra, a anunţat duminică ministrul de interne britanic Amber Rudd, potrivit Reuters.

Khalid Masood, născut în Marea Britanie, a fost lichidat de forţele de securitate după ce a intrase cu maşina în oamenii aflaţi pe podul Westminster, omorând trei persoane, şi apoi a înjunghiat un poliţist, care ulterior a decedat. Masood a încercat să intre în incinta parlamentului britanic, scrie agerpres.ro.

Imaginile difuzate de publicaţia The Times sugerează că o poartă de intrare în curtea parlamentului rămăsese deschisă în timp ce erau acordate măsurile de prim-ajutor poliţistului înjunghiat.

''Există analizări şi actualizări constante, astfel încât să avem forma corectă de apărare a parlamentului. Luăm totul în serios. În consecinţă, în viitorul apropiat va avea loc o altă revizuire'', a spus Rudd.

Liderul Camerei Comunelor, David Lidington, a declarat pentru BBC că în ultimii ani măsurile de securitate la parlament au fost consolidate şi că există permanent gărzi înarmate, numărul acestor putând fi suplimentat dacă este nevoie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.