Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mayweather nu e deloc modest: 'Sunt cel mai bun boxer din istorie'

Floyd Mayweather

Americanul Floyd Mayweather, retras din ring în septembrie 2015, se consideră drept cel mai bun boxer din istorie, mai mare chiar decât legendarul Muhammad Ali, după cum a asigurat într-un interviu acordat postului de televiziune ESPN.

"Muhammad Ali mi-a deschis calea și mi-a permis să fiu aici, este o legendă, însă eu am doborât recorduri iar Ali a pierdut titlurile în fața unui boxer care nu avea decât șapte meciuri la activ", a adăugat Mayweather, referindu-se la înfrângerea suferită de cel supranumit "The Greatest" în fața lui Leon Spinks, în februarie 1978, anunță Agerpres.

Citește și: Simona Halep, a patra favorită la Australian Open: Irina Begu, cap de serie numărul 27

Mawyeather a reamintit, totodată, că a câștigat peste 800 milioane de dolari în cursul carierei sale și că are, la 39 de ani, toate facultățile mintale. Ali, considerat cel mai bun boxer din istorie, a încetat din viață în iunie 2016, la vârsta de 74 ani, după o lungă bătălie împotriva maladiei Parkinson.

"În sportul nostru, trebuie să lovești dar trebuie și să eviți loviturile. Eu am o mare admirație pentru Ali, însă să te afli în corzi și să încasezi lovituri nu este cool", a mai spus Mayweather.

"Ceea ce este impresionant în cariera mea este că m-am retras după cea de-a 49-a mea victorie în 49 de meciuri, iar eu am fost cel care a decis să mă retras, fără să fiu afectat fizic și având investiții bune pentru viitor", a conchis Floyd Mayweather.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.