Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mbappe explică de ce a refuzat Realul pentru a semna cu PSG: 'Nu vreau să fiu figurant'

www.gsp.ro
Kylian Mbappe, nationala Frantei

Kylian Mbappé explică de ce a ales PSG și nu un transfer la Real și povestește, într-un interviu din cotidianul L'Equipe, cum a fost despărțirea de Monaco: "Am trăit cea mai dură perioadă a carierei".

Kylian Mbappé are planuri mari la Paris. În ziua în care debutează pentru PSG, în meciul cu Metz, atacantul de 18 ani s-a destăinuit în L'Equipe, povestind cum a trăit telenovela franceză a verii.

"Pentru mine negocierile au durat parcă tot mercato, nu doar două săptămâni. Mi s-au părut infinite și nu mai suportam să stau pe margine. Am fost trist că nu m-au lăsat să joc, dar înțeleg alegerea, deși am trecut prin cea mai dură perioadă a carierei.

Citește și: Oficial: Iasmin Latovlevici a semnat cu Galatasaray

E o lume a fotbalului-business, pe care nu o cunoșteam. Am descoperit-o, însă nimănui nu i-aș dori să trăiască așa ceva. Nu asta este adevărata față a fotbalului", a declarat internaționalul francez.

Mbappé a explicat de ce a refuzat oferta de la Real, potrivit gsp.ro: "Am simțit că la Paris am mai multe șanse să joc și să progresez decât la Madrid. Oricum, nimeni nu-ți garantează în contract că vei fi titular. Sunt atacant, nu unul dreapta ori stânga. Un atacant trebuie să știe să joace oriunde, să se adapteze".

Kylian a ținut să rămână în Ligue 1: "Nu vreau să fiu un figurant. Important e să nu-mi părăsesc țara. Nu să fug ca un «hoț». Îmi doresc să ajung jucător mare, să câștig toate trofeele, să fiu campion an de an. Nu-mi imaginez viața fără fotbal".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.