Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MDRAPFE prelungeşte consultarea publică pentru contractele-standard de achiziţie aplicabile

www.gazetadenavodari.ro
Ministerul Dezvoltării

Perioada de consultare publică a celor trei modele de contracte de achiziţie publică, pentru investiţii finanţate din fonduri publice, a fost prelungită până pe 14 iunie a.c., pentru o mai amplă participare la procesul consultativ, informează un comunicat al ministerului Dezvoltării Regionale, remis joi Agerpres.

Potrivit sursei citate, decizia a fost luată joi, în cadrul şedinţei de dezbatere publică pe marginea proiectului de hotărâre de Guvern iniţiat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. Totodată, s-a mai decis ca vineri, începând de la ora 10.00, modelul de contract ce priveşte condiţiile contractuale generale şi specifice pentru achiziţia serviciilor de proiectare să fie discutat în detaliu în cadrul unui grup tehnic de lucru cu cei interesaţi să contribuie la forma finală a documentului. Întâlniri similare vor fi stabilite pentru celelalte două modele de contract: pentru execuţie, respectiv pentru proiectare şi execuţie.

Conform comunicatului, şedinţa de joi, condusă de Mihai Grigore, secretar de stat în MDRAPFE şi de Marius Nica, consilier de stat al prim-ministrului pe domeniul fondurilor europene, a reunit 22 de participanţi, reprezentanţi ai organizaţiilor patronale din domeniu construcţiilor, arhitecturii şi urbanismului şi ai instituţiilor publice. Proiectul de act normativ a fost lansat în consultare publică pe 29 mai şi este disponibil pe site-ul ministerului, mai anunţă MDRAPFE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.