Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul CSU Craiova - AC Milan NU se va transmite în România

O situație absolut incredibilă are loc din cauza meciului din Europa League dintre CSU Craiova și AC Milan. Oficiali oltenilor vor să dea tunul financiar cu acest meci și cer un preț considerat mult prea mare de către televiziunile doritoare să efectueze această transmisie.

Citește și: SURPRIZĂ în PSD: Un deputat anunţă că va candida la prezidenţialele din 2019

Citește și: CUTREMUR în Biserica Ortodoxă: Managerul Episcopiei Tomisului și o CĂLUGĂRIȚĂ au fost REȚINUȚI

Reprezentanții clubului din Bănie nu cedează deloc la suma de bani pe care au cerut-o televiziunilor din România și asta după ce-au obținut la prima strigare 200.000 de euro din partea italienilor pentru transmiterea în direct a meciului de la Severin.

Surse media din piață au făcut dezvăluiri pentru Gazeta Sporturilor. "Au existat negocieri cu TVR, dar și cu Digi pentru televizarea meciului de joi seară cu AC Milan. Cei din Bănie s-au aruncat la o sumă foarte mare, 100.000 de euro pentru partida tur! Nimeni nu-și scoate o asemenea sumă din publicitate, chiar dacă joacă AC Milan! TVR-ul s-a retras imediat din negocieri și-a achiziționat meciul lui Dinamo cu Bilbao de pe Arena Națională, care începe cu jumătate de oră mai devreme. Digi a continuat tatonările, dar discuțiile dintre părți s-au blocat, oltenii nedorind să scadă din suma respectivă".

Există totuși posibilitatea ca meciul să se vândă, dar abia cu o zi, două înainte și doar dacă oltenii scad din pretenții. "Dacă nicio televiziune din România nu cumpără drepturile, partida nu se va vedea la noi în țară, ci doar pe teritoriul Italiei. Asta înseamnă costuri suplimentare destul de mari pentru italieni, care trebuie să vină la Severin cu car de transmisiuni, camere și personal tehnic specializat", spun surse din piață.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.