Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul CSU - Gaz Metan Mediaș se va juca la Pitești

Gaz Metan ASA

Meciul CSU - Gaz Metan Mediaș, programat duminică, în etapa a 26-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat, se va juca la Pitești, a anunțat miercuri site-ul oficial al grupării oltene. Partida, foarte importantă pentru accederea în play-off, se va disputa pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitești.

"Îi așteptăm pe fanii Științei de pretutindeni, dar în special pe cei din Pitești, Vâlcea, Slatina, București, Sibiu, Craiova, să ducem împreună bătălia pentru podium", scrie site-ul clubului CSU. Biletele vor fi puse în vânzare începând de joi, după ora 14,00 și vor putea fi achiziționate de la benzinăriile OMV, dar și de la magazinele Orange, Vodafone sau Germanos. Tichetele sunt disponibile și la magazinul clubului, conform Agerpres.

Echipa craioveană a jucat pe Stadionul "Municipal" din Drobeta-Turnu Severin precedentul meci de campionat de pe teren propriu. Meciul CSU Craiova — Gaz Metan Mediaș va avea loc duminică, de la ora 20,30. Duminică, la aceeași oră, pe Stadionul "Municipal" din Drobeta-Turnu Severin se va desfășura partida Pandurii Târgu Jiu — Dinamo București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.