Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul de tenis dintre Simnona Halep și Klaus Iohannis a fost amânat. Când s-ar putea juca

Fanii tenisului așteptau cu nerăbdare meciul demonstrativ dintre Simona Halep și președintele Klaus Iohannis. Din păcate, aceștia vor mai avea ceva de așteptat, pentru că meciul a fost amânat.

Partida demonstrativă dintre Simona Halep și Klaus Iohannis era prevăzută să se dispute în luna mai, însă programul iniţial va fi modificat, ca urmare a tragerii la sorţi din Cupa Federaţiei.

Marius Vecerdea, organizatorul evenimentului şi antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis, a explicat pentru oradesibiu.ro că meciul va fi amânat pentru luna iunie sau luna iulie.

"Din cauza tragerii la sorţi din Cupa Federtiei, unde România are o deplasare grea în Canada, la sfârşitul lunii aprilie, calendarul Simonei s-a mişcat puţin, vom amâna evenimentul pentru una din următoarele zile: 7 iunie, 11 iulie sau 25, 26 iulie. Ţinând cont că vremea în iunie-iulie este mai prietenoasă, posibilitatea este mai mare să facem evenimentul la Pamira, însă depinde şi de alte aspecte dacă vom decide să-l organizăm în centrul Sibiului".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.