Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciurile ZILEI la Euro 2016: primul ȘOC din optimi. Război în Marea Britanie

campionatul european de fotbal euro 2016

Euro 2016 revine după două zile de pauză, iar iubitorii fotbalului au un adevărat festin pregătit pentru astăzi, când începe faza optimilor de finală.

Primul meci din optimi este Elveția-Polonia, care va începe de la ora 16.00. Foștii noștri adversari din grupă vor da peste Levandowski&CO., iar polonezii au arătat ca o echipă extrem de solidă în aceste grupe, mai ales în egalul cu campionana mondială Germania. Nici elvețienii nu sunt mai prejos, mai ales după egalul meritat cu Franța.

De la ora 19.00 vom avea nebunie în Marea Britanie. Două dintre surprizele enorme ale acestui Euro, Tara Galilor și Irlanda de Nord se vor afla față în față. Va fi un duel aprig, la finalul căruia vom avea o singură certitudine: Marea Britanie are cu siguranță o echipă în sferturile de finală ale competiției.

Primul șoc al optimilor va fi între Portugalia lui Cristiano Ronaldo și Croația. Două echipe extrem de puternice se vor ciocni și favoriți par croații, dacă ne uităm la ce s-a întâmplat în fața grupelor, unde au bătut Spania. În schimb, Portugalia a ieșit cu greu din grupe, dar prezența lui Cristiano Ronaldo poate cântări decisiv în ecuația calificării. Este un meci deschis oricărui rezultat și vom aștepta cu sufletul la gură deznodământul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.