Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mediaşul a obţinut prima victorie a sezonului: 2-1 în faţa nou promovatei Sepsi Sf. Gheorghe / VIDEO

gsp.ro
Chiajna Medias

Gaz Metan Mediaș s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Sepsi Sfântu-Gheorghe, scor 2-1, în runda a cincea a Ligii 1 și a bifat prima victorie din noul sezon. După un start echilibrat de meci, în care Patrick Petre a ratat o primă ocazie pentru Sepsi, iar Curtean a răspuns pentru Mediaș, mijlocașul gazdelor și-a trecut numele pe tabela de marcaj cu o execuție spectaculoasă de la marginea careului, care l-a lăsat fără șansă pe Niczuly.

În minutele de prelungire ale primei părți, Manole a profitat de erorile din defensiva lui Sepsi și a dublat avantajul lui Gaz Metan cu un șut la colțul lung, din interiorul careului de 16 metri. Trupa lui Pustai a trăit periculos în partea a doua, când Perendija a fost la un pas de autogol, iar lovitura liberă executată de Papsys a trecut puțin pe lângă poartă. Hadnagy a redus din diferențî în minutele de prelungire, dar oaspeții nu au mai reușit revenirea, iar Mediașul bifează prima victorie a noului sezon din Liga 1.

VIDEO CU GOLURILE

Gaz Metan părăsește astfel ultima poziție și ajunge pe locul 12, fiind la egalitatea de puncte cu Viitorul, în timp ce Sepsi ocupă poziția a opta, cu 6 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.