Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul din Sinaia prins în flagrant cu mită, plasat în arest la domiciliu

ciocanel judecator

Medicul de la Sinaia care a fost prins în flagrant după ce a luat mită a fost plasat, marţi, în arest la domiciliul, decizia instanţei nefiind definitivă. Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Prahova, magistraţii au respins propunerea de arestare preventivă a medicului Lucian Jianu şi au dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile faţă de inculpat.

Decizia nu este definitivă. Conform unui comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), medicul este urmărit penal sub aspectul săvârşirii a 19 infracţiuni de luare de mită aflate în concurs real. "În fapt, s-a reţinut că inculpatul, cu ocazia activităţii desfăşurate la cabinetul medical din Sinaia, a acceptat primirea sumei totale de 8.500 lei, cu titlu de mită, de la beneficiarii dreptului de pensie de invaliditate care s-au prezentat la medic, în data de 13.02.2017, pentru revizuirea la termen a acestui drept", arată sursa citată, conform Agerpres.

Medicul a fost prins în flagrant după primirea unei sume de bani de la un denunţător. La acţiuni au participat Serviciile Operaţii şi Tehnic din cadrul Structurii Centrale a D.G.A. şi s-a beneficiat de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab" Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.