Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul ortoped Gheorghe Burnei, acuzat de corupţie şi tentativă de omor

Ultima Ora breaking news

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei, suspectat de luare de mită şi experimente neautorizate pe copii, ar fi cerut sume cuprinse între 1.000 de lei şi 1.000 de euro pentru o operaţie, au declarat, sâmbătă, surse judiciare, pentru News.ro.

Pe numele chirurgului Gheorghe Burnei au fost deschise două dosare distincte, intrumentate însă de acelaşi procuror, au precizat sursele citate.

Medic celebru, AUDIAT de procurori

Unul dintre dosare a fost deschis în urmă cu aproximativ două luni, pentru luare de mită, după ce părinţii unuia dintre copiii operaţi de medic au făcut un denunţ la Direcţia Generală Anticorupţie. Anchetatorii l-au supravegheat pe medic şi au constatat că el cerea sume cuprinse între 1.000 de lei şi 1.000 de euro, pentru o o operaţie, au mai arătat sursele.

Al doilea dosar al lui Gheorghe Burnei este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi vizează acuzaţii de vătămare corporală gravă şi tentativă de omor, potrivit surselor citate.

Medicul ortoped Gheorghe Burnei a fost ridicat, sâmbătă dimineață, de acasă și dus la audieri de procurorii parchetului Tribunalului București. Aceste este acuzat că a experimentat un implant neomologat pe o fetiță.

Procurorii Parchetul Tribunalului Bucureşti s-au autosesizat după apariţia unor informaţii în presă. Potrivit acestora, medicul Gheorghe Burnei este acuzat că ar fi experimentat cu un implant neomologat pe fiica lor pe când aceasta era mică, iar acum tânăra de 19 ani nu mai poate merge.

Burnei este audiat în calitate de suspect, însă polițiștii se pare că îl aveau de ceva timp în vizor pentru luare de mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.