Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mega-SCANDAL în PNL după o Alianță locală a dus partidul în zona penală/ DOCUMENT

exclusiv

Un scandal uriaș a izbunit în PNL după ce s-a aflat că liberalii maramureșeni s-au combinat cu oamenii primarului Cătălin Cherecheș din Alianța pentru Baia Mare. În timp ce unii acuză conducerea locală că a dus partidul spre zona penală și crează probleme mari de imagine, alții în frunte cu președintele Alina Gorghiu susțin că problema e puțin mai complexă și că e de înțeles atitudinea conducerii locale care încearcă maximizarea profitului electoral.

Vezi și: FINAL NEAȘTEPTAT: Dosar clasat în cazul dispariției contractului Bechtel

Surse din cadrul Biroului Politic Național al PNL (BPN al PNL) susțin pentru STIRIPESURSE.RO, că șeful PNl Maramureș ar fi încercat ducerea în eroare a conducerii centrale a PNL prin faptul că a ascuns faptul că șeful Alianței pentru Baia Mare ar fi primarul Cătălin Cherecheș, actualmente în arest la domiciliu după ce a fost acuzat de DNA de corupție.

De asemenea... se pare că deși au semnat că toți membrii FDGR vor deveni membri ai PNL, nici până la această nu ar exista adeziuni depuse de aceștie (plus că șefii FDGR au intrat pe fir pentru că alianța s-a făcut fără acordul lor).

Deocamdată acordul a rămas în suspensie cu șanse foarte mari ca semnatarii din partea PNL sa nu se mai regaseasca pe listele pentru parlamentare și cu promisiunea șefilor PNL că pe listele partidului vor fi doar liberali fără probleme penale.

Vezi aici Protocolul buclucas

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.