Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mega-scandalurile provocate de Traian Băsescu, după emisiuni la Realitatea TV

Președintele Traian Băsescu participă destul de rar la Realitatea TV, dar și când participă scandalurile de după sunt adevărate bombe pe piața politică.

1. La începutul anului 2012, președintele Traian Băsescu a intrat prin telefon, într-o emisiune la Realitatea TV. În studio era prezent Raed Arafat, iar președintele l-a amenințat cu demiterea.

În urma acestui scandal au izbucnit protestele din anul 2012, care au condus la demisia guvernului Boc și mai apoi la suspendarea lui Traian Băsescu, din vara lui 2012.

2. Al doilea mare scandal de mare amploare a fost iscat după ce Traian Băsescu a amenințat-o în direct pe senatorul PSD, Gabriela Firea. În urma acestui scandal, disputa a ajuns pe masa judecătorilor CCR, iar în spațiul public s-a ridicat din nou problema suspendării președintelui.

3. Ultimul scandal provocat de Traian Băsescu la Realitatea TV este cel legat de ofițerul acoperit. Prezent în emisiunea ”Jocuri de Putere”, Băsescu a declarat că Victor Ponta a fost ofițer acoperit SIE în perioada 1997-2001.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.