Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mega-tranzacţie: S-a vândut cel mai important site de imobiliare din România

F. P.
constructii imobiliare

Tranzacţie importantă în online-ul românesc. Grupul elvețian Ringier a semnat contractul de preluare a portalului imobiliare.ro pentru 21 de milioane de euro, la care se mai adaugă încă o plată de circa 10 milioane de euro în următorii doi ani, în funcție de performanțele financiare ale business-ului preluat, potrivit unor surse apropiate tranzacției, citate de profit.ro.

Firma americană de investiții NCH Capital avea 60% din acţiuni, restul acțiunilor fiind deținute de fondatorii imobiliare.ro, Adrian Erimescu, Gotz Kurt, Laurențiu Andrei și Ciprian Gheran.

Portalul imobiliare.ro a fost lansat în 2000 prin firma Realmedia Network și este cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România. Realmedia Network a avut în 2014 un profit de aproape 820.000 de lei.

Lunar, portalul atrage peste un milion de vizitatori unici și se clasează pe primul loc în categoria imobiliare, potrivit datelor Trafic.ro, care măsoară audiența site-ului. Ringier a mai cumpărat anul trecut și portalul eJobs.ro, care publică anunțuri de locuri de muncă, mai notează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.