Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Melania Trump acuză presa americană de partizanat şi îşi apără soţul

Melania Trump consideră, la fel ca soţul său candidat la Casa Albă, că tratamentul media din campania electorală este părtinitor şi a minimalizat afirmaţiile vulgare din 2005 ale lui Donald Trump, într-un interviu la postul de televiziune CNN, potrivit AFP.

Citeşte şi: Trump s-ar putea întâlni cu Putin înainte de preluarea eventualului mandat la Casa Albă

Întrebată despre apariţia fragmentului video în care Donald Trump vorbea în termeni vulgari despre comportamente asociate hărţuirii sexuale sau agresiunii sexuale, fostul top-model a luat apărarea soţului său: "Nu este bărbatul pe care îl cunosc eu".

Citeşte şi: Un fost general american de rang înalt a minţit FBI

"I-am spus că limbajul său nu este corespunzător, că este inacceptabil să vorbeşti astfel (...), însă nu era decât o discuţie între 'băieţi'", a spus ea, adăugând că nu şi-a auzit niciodată soţul vorbind aşa vulgar ca în această înregistrare video.

"Însă nu am fost surprinsă că a fost făcută publică o astfel de înregistrare", a declarat Melania Trump, deoarece "multe persoane din tabăra adversă vor să scadă nivelul campaniei".

"Şi de ce a fost dezvăluită acum această înregistrare video? De ce după atâţia ani? De ce cu trei săptămâni înainte de alegeri?", s-a întrebat ea.

"Este vorba de media", a acuzat Melania Trump.

"Este vorba de media de stânga. Iar din modul în care s-a întâmplat puteţi înţelege că totul a fost organizat", a spus soţia miliardarului.

Citeşte şi: Un elicopter militar s-a prăbuşit în sudul Vietnamului

"Iar ei îl difuzează şi redifuzează, oră de oră (...) deoarece vor să influenţeze poporul american la vot", a declarat Melania Trump.

"Totul a fost organizat pentru a-i face rău, pentru a-i afecta candidatura", a adăugat ea.

Citeşte şi: Anul viitor, Phenianul ar putea avea gata racheta Musadan

În timpul unui miting electoral în New Hampshire, sâmbătă, magnatul imobiliar a afirmat: "Alegerile sunt trucate de media corupte care lansează acuzaţii complet false şi minciuni scandaloase pentru a fi aleasă" Hillary Clinton, candidata democrată. El a făcut aluzie la o serie de acuzaţii de comportament necorespunzător aduse de mai multe femei şi care datează de un deceniu sau de mai multe decenii.

Citeşte şi: Bilanţ negru la fabrica BASF: doi morţi, doi dispăruţi şi şase răniţi

"Soţul meu este gentil, este un gentleman, nu ar fac niciodată acest lucru", să forţeze femei să întreţină relaţii sexuale neconsimţite, a dat ea asigurări.

Prin acest interviu la CNN şi printr-un alt interviu la postul de televiziune Fox News, este pentru prima dată când soţia candidatului republican se exprimă public după apariţia înregistrării din 2005 în care Donald Trump făcea afirmaţii jignitoare la adresa femeilor, relatează agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.