Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj din SUA pentru Iohannis și Cioloș: Să-i ceară lui Hillary să se retragă

hillary clinton

Vestea că FBI a redeschis investigația față de Hillary Clinton, pentru posibile fapte penale, naște comparații cu situația unor politicieni din România. Chris Terhes, preot român din SUA, afirmă că, după logica unor lideri din România, candidata democrată la președinția Statelor Unite ale Americii ar trebui să se retragă din cursă până la lămurirea problemelor legale.

Vezi și: Hillary Clinton, LOVITURĂ DURĂ cu câteva zile înainte de alegeri. Ce a decis FBI

„FBI a redeschis investigatia fata de Hillary Clinton. Deci, dupa mintea ambasadorului american la Bucuresti si a altor demagogi din Romania, Hillary a devenit o "penala". Oare ii vor cere acestia lui Hillary sa se retraga ori ba? Cum sa ai candidat la Casa Alba un urmarit penal?

Eu zic ca Iohannis, Ciolos, Pruna, Kovesi, Coldea, Gorghiu, Nicusor Dan, Clotilde, PNL, USR, propagandistii jenibili din presa romaneasca, unii de prin societatea in civil, invocand Parteneriatul Strategic Romania-SUA (care e un document ce obliga ambele parti sa respecte aceleasi principii si reguli), sa solicite retragerea lui Hillary Clinton din cursa pentru Casa Alba deoarece e penala.

Sa isi rezolve Hillary problemele cu FBI, adica sa isi dovedeasca nevinovatia, si abia apoi sa candideze din nou. Pai nu asa spun ei ca trebuie sa se intample si in Romania?

Dupa logica lui Iohannis, cum sa pui paznic la Casa Alba o penala?

In concluzie, astept cu foarte mare interes o postare pe site-ul Ambasadei Romaniei la Washington, unde George Maior, Ambasadorul Romaniei in Statele Unite, iese intr-o conferinta de presa, dupa ce s-a intalnit in prealabil cu Obama si Kerry, si explica americanilor ca e inacceptabil pentru Romania ca o penala sa fie in cursa pentru Casa Alba.

Hai baieti, curaj. Explicati-le americanilor cum e cu statul de drepti si cu dovedirea nevinovatiei”, scrie Chris Terhes pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.