Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj DUR şi AVERTISMENT al unui tânăr pentru politicieni. 'Să vă ferească Dumnezeu'

aurelian pavelescu

Mesaj dur şi avertisment clar al unui tânăr pentru politicieni. Tragedia din Colectiv a trezit practic la viaţă societatea civilă care reacţionează de fiecare dată. Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢCD a primit o replică foarte dură după ce a spus că doliul naţional în memoria victimelor nu se justifică, iar tinerii care au fost la concertul trupei Goodbye to Gravity cultivă anarhia şi niciunul dintre ei nu merge la bibliotecă sau la biserică.

Detalii aici: Decizie RADICALĂ a unui politician după o GAFĂ COLOSALĂ

Andrei Vulpescu este jurnalist online, muzician şi blogger şi, totodată, unul dintre cei 10.000 de participanţi la marşul de duminică, organizat în memoria celor decedaţi în incendiul de la clubul Colectiv. Într-o postare pe blog, el se transformă într-o voce a societăţii civile şi îl atacă dur pe preşedintele PNŢCD, fără a-i pronunţa numele. "Să vă ferească Dumnezeu de marşul în care nu vom mai fi tăcuţi. O să fugiţi ca şoarecii! Şi tu şi toţi ceilalţi nenorociţi care aţi întins caracatiţa corupţiei peste toată ţara! Cu tot cu girofare! Ajunge! V-aţi bazat prea mult pe memoria scurtă a oamenilor! S-a terminat! Vi s-a terminat! Sunt un tânăr fără orizont, un tânăr care a îmbrăţişat promiscuitatea – în acceptul unui lider de partid cre(ş)tin democrat, un tânăr care scrie despre iubire şi sex, un tânăr care – la fel că alţii că el, merge în cluburi şi ascultă muzică la volum maxim. Nu, nu mă vei găsi în bibliotecă! Şi ştii de ce? Pentru că nu trebuie să mă deplasez până acolo. Am biblioteca mea acasă! Şi e mare!", spune Vulpescu pe blogul personal.

Citește și: Mărturie din clubul GROAZEI a unui supravieţuitor. 'Am fost în INFERN'

Şi asta nu e tot.  "Dacă nu mă crezi, te invit să îmi numeri… cărţile, nesimţitule! Refuz să mi se spună că aş face parte dintr-o generaţie pierdută! Şi, după ce am participat la marşul de ieri, realizez că şi ceilalţi 10.000 de tineri “fără orizont” gândesc la fel. Duminică am ieşit în stradă în tăcere, am ieşit în stradă cu tristeţe şi respect, fix că nişte tineri “fără orizont”, fix ca nişte tineri care trăiesc în promiscuitate! Exact aşa! În superbă noastră promiscuitate! Superbă şi civilizată! Normalitatea celor ca tine, a politicienilor, este hidoasă, aşa cum eşti şi tu în gândire! Şi tu şi alţii ca tine.  Să vă fie ruşine!", a scris Andrei Vulpescu pe blog.

Citeşte şi: Patron Expirat: Am pus viata a mii de oameni in pericol. Clubul se inchide

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.