Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj emo'ionant al lui Romario Benzar după venirea la Steaua: 'Merg la cea mai iubită echipă! Vreau trofee și în Champions League'

www.gsp.ro
Benzar Nedelcu Becali

Romario Benzar, 25 de ani, a avut un mesaj emoționant după plecarea de la Viitorul, echipă la care a fost căpitan și la care a câștigat titlul de campion. Fundașul i-a mulțumit lui Hagi pentru încrederea avută în el și a spus că s-a transferat la Steaua pentru a avea parte de o nouă provocare și pentru a juca în UEFA Champions League.

"Astăzi, îmi iau rămas bun de la clubul care m-a crescut și de la omul care mi-a influențat cel mai mult cariera. Pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor ce fac parte din clubul Viitorul, și în special lui Gheorghe Hagi, căruia am să-i fiu mereu recunoscator. Fără Gheorghe Hagi nu ajungeam unde sunt astăzi, el m-a format atât ca fotbalist, cât și ca om.

Las în spate un grup frumos de prieteni alături de care am reușit o performanță incredibilă, am pornit de jos și am ajuns campionii României. Sunt mândru că am făcut parte în toți acești ani din acest proiect, demn de luat exemplu. Le urez foștilor mei colegi multă baftă în continuare și sper să ajungă în grupele Europa League.

Steaua reprezintă pentru mine o nouă provocare, unde voi face tot posibilul să mă ridic la așteptările conducerii, și în special ale suporterilor. Merg la cea mai iubită echipă din România, alături de care sunt nerăbdător să câștig trofee, să joc în Uefa Champions League și să am în spate al 12-lea jucator - suporterii ros-albaștri.

Mult succes în continuare, Gheorghe Hagi, la Viitorul și bun-gasit, Steaua București!", a scris Benzar pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.