Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj FURIBUND al Oanei Pellea, după moartea Stelei Popescu: 'Nu a dus-o nimeni la spital. Începuse să moară acolo în fața lor' - VIDEO

www.ampress.ro
Oana Pellea

Oana Pellea a criticat dur publicul și organizatorii ultimului spectacolul în care Stela Popescu a evoluat. Fiica celebrului Amza Pellea le-a reproșat tuturor că nu au chemat ambulanța după ce Stelei Popescu i s-a făcut rău în timpul evenimentului, actrița având nevoie de ajutor medical.

Actrița a zis că nu îi vine să creadă că nicio persoană nu a chemat Salvarea văzând starea în care era regretata artistă.

Citește și: Dezvăluiri la o zi de la decesul Stelei Popescu: Ce a observat ultima persoană cu care a vorbit celebra actriță

"Stela Popescu a trait o viata pe scena. A inceput sa moara tot pe scena in fata publicului. Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Publicul a aplaudat... Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public... nici dintre organizatori. Stela s-a retras, s-a dus acasa si a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil ca nimeni din sala nu a inteles ca incepuse sa moara acolo in fata lor... Doamne, cat de nepasatori, indiferenti si grabiti trecem unii pe langa altii...", a fost mesajul Oanei Pellea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.