Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj pentru Diaspora: Departamentul Românilor de Pretutindeni își face o rețea de comunicatori

diaspora

Departamentul Românilor de Pretutindeni a început, pe ascuns, să creeze o rețea de „comunicatori reprezentativi” în diaspora. Mai mulți membri ai comunității din Marea Britanie au primit scrisori din partea Ambasadei României în care sunt anunțați că „având în vedere activitatea pe care ați desfășurat-o în anii precedenți în susținerea comunității românești și pentru promovarea imaginii de țară a României, considerăm că profilul dumneavoastră se potrivește unei astfel de misiuni”, scrie Romanian Global News.

Manevra DPRRP relevată de președintele ad interim al PNL Londra, Iolanda Costide, care a decis să facă public, pe pagina sa de Facebook, o parte din conținutul scrisorii Ambasadei României la Londra. La cerere, aceasta a aflat că rolul acestei rețele de comunicatori este acela de a crea o punte de legătură directă între Departamentul pentru Românii de Pretutindeni și comunitățile din diaspora, prin liderii de opinie, dar acest rol nu presupune o activitate intensă sau permanentă.

În plus, în Marea Britanie s-au propus de către misiune 20 de persoane. Evident că nu se știe cine sunt aceste persoane, pentru că această activitate a DPRRP – MAE nu este publică, scrie gazetadecluj.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.