Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj TRANŞANT de la Cotroceni către Guvern pe bugetul Armatei - VIDEO

administratia prezidentiala

Administraţia Prezidenţială a transmis Guvernului un mesaj tranşant cu privire la alocarea cât mai rapidă a celor 2% din PIB pentru bugetul Armatei. Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a abordat subiectul într-o conferinţă de presă.

Întrebată de jurnalişti dacă preşedintele Iohannis crede că cei 2% din PIB vor fi alocaţi, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale a oferit un răspuns categoric:  "Nu ar trebui sa fie vorba despre o credinta, ar trebui sa fie vorba despre aplicarea unui angajament. E un angajament pe care Guvernul Romaniei l-a luat si trebuie doar aplicat.", a spus Mădălina Dobrovolschi.

Întrebată dacă MAPN a revenit cu un nou plan de înzestrare al Armatei, după ce ultimul a fost retras de pe ordinea de zi a CSAT de către preşedintele Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi a răspuns: "Stiti foarte bine la nivel de comunicare cum se intampla lucrurile atunci cand avem in prim-plan drept subiect ce se intampla in CSAT. Noi facem comunicare referitor la ordinea de zi, dupa care, la final aducem date suplimentare legate de ordinea suplimentara. Alte comentarii nu pot sa fac in legatura cu sedintele CSAT deoarece stiti ca au un statut special. (...) Vor exista informari speciale care tin de modul in care se produce comunicarea  referitoare la sedintele CSAT."

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.