Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajele lui Iohannis, Ponta și Gorghiu de Adormirea Maicii Domnului

adormirea maicii domnului

Președintele, Premierul și unul dintre liderii Opoziției au transmis, sambata, cate un mesaj pentru Adormirea Maicii Domnului.

"Praznicul Adormirii Maicii Domnului mă găsește cu sufletul alături de toți cei care se roagă în aceste zile Fecioarei Născătoare de Dumnezeu. Locașurile de închinăciune purtând hramul Adormirii Maicii Domnului, aflate pe întreg teritoriul României, ne marchează profund identitatea. Această zi ne inspiră să fim la rândul nostru sprijin, nădejde și tărie pentru cei care au nevoie de noi", spune Klaus Iohannis.

"O zi foarte importantă pentru românii creștini - Adormirea Maicii Domnului (Sântămaria Mare)! Este o sărbătoare sobră, fără urări, dar cu tradiții foarte frumoase care marchează începutul “sezonului nunților” și trecerea de la vară la toamnă! Să aveți un weekend liniștit alături de cei dragi!", spune Victor Ponta.

"Sper ca marea sărbătoare de astăzi să vă aducă liniște și bucurie, iar cei dragi să vă fie aproape. La mulți ani celor care vă serbați onomastica azi, de Sfânta Maria!", spune si Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.