Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul candidatului român după alegerile din PE / VIDEO

arhiva personala
Laurentiu Rebega

Primul candidat român la președinția Parlamentului European, Laurențiu Rebega, l-a felicitat astăzi printr-un mesaj video pe Antonio Tajani, câștigătorul alegerilor, și i-a transmis ”să țină cont în viitorii doi ani și jumătate de toate ideile sau propunerile care au fost puse în discuție de ceilalți candidați”.

Rebega a arătat că acestea au fost primele alegeri, după o lungă perioadă de timp, în care nu au fost aranjamente preliminare între grupurile politice, iar ”acest lucru este benefic pentru democrație și pentru instituția noastră”. Mai mult, crede Rebega, ”acest spirit trebuie păstrat în continuare”.

Rebega mai spune că ”a fost un privilegiu și o onoare” să fie candidatul Grupului Europa Națiunilor și Libertății și le-a mulțumit celor care l-au votat ”pentru încredere și solidaritate”, celor care nu l-au votat pentru că au avut răbdarea și interesul de a-i urmări ideile, dar și tuturor cetățenilor care l-au sprijinit în această perioadă și pe care îi va reprezenta în continuare.

Rebega a obținut 43, 45 și, respectiv, 44 de voturi la primele trei tururi de scrutin de ieri, adică mai multe voturi decât cele strict ale grupului pe care îl reprezintă și, comparativ, sensibil mai multe decât numărul total de europarlamentari dintr-o țară precum România (care are 32 de aleși în Parlamentul European).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.