Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul EMOȚIONANT al Simonei Halep după înfrângerea din finala de la Roma / VIDEO

Simona Halep, numărul patru mondial, a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina cu 4-6, 7-5, 6-1, duminică, în finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.775.745 dolari.

Halep a spus de ce a pierdut meciul.

”A fost o finală mare, a fost foarte greu pentru mine sa continui dupa acea accidentare. O felicit pe Elina pentru aceasta finala și pentru parcursul frumos din 2017. Le multumesc fanilor care au venit sa ma vada. E foarte frumos sa joci la Roma, am fost norocoasa sa joc aici, sper sa ne putem vedea la anul.

Citește și: Asta trebuie să faci dacă vrei să trăiești mult: Regulile de respectat

A fost foarte dificil. Astfel de lucruri se întâmplă. La 5-3 în setul secund am simţit din nou dureri la gleznă. Nu voiam să mă dau bătută. Am spus că e mai bine să nu forţez în decisiv.

Am avut dureri şi am dureri când calc. Din punct de vedere mental, nu sunt probleme. Nu am putut să alerg. De aceea nu am făcut nimic în setul decisiv. Nu mă panichez după acest meci. Svitolina este o adversară puternică.

Citește și: Ucrainenii fac mișto de ruși după incidentul cu oile românești care au scufundat o navă rusească de război / VIDEO

Merg să mă recuperez cât mai repede şi apoi să joc la Roland Garros. O săptămână este destul ca să mă recuperez. O să vin acasă în România să mă recuperez şi după aceea merg la Paris. Nu sunt favorită la Roland Garros. În acest moment, nu. Sunt 15 favorite.”, a spus Halep.

Halep va primi un cec de 230.565 euro și 585 puncte WTA.

Citește și: STUDIU Simpla atingere a unor obiecte contaminate cu fum de țigară e DĂUNĂTOARE pentru copii

Halep încheie astfel o serie de zece victorii consecutive, grație cărora a obținut titlul la Madrid și a jucat finala la Roma. Românca a ratat a treia patra sa dublă în circuit, după cele din 2013 (Nurnberg și s-Hertogebosch, respectiv Moscova, Sofia) și anul trecut (București, Montreal).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.