Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MESAJUL lui Piedone pentru bucureșteni. Favoriții lui pentru Primăria Sectorului 4 și Capitală

piedone

Cristian Popescu Piedone lansează un mesaj către toți simpatizanții săi din București. După ce face o adevărată radiografie a situație politice din Capitală și pe sectoare, fostul edil al Sectorului 4 spune în clar care sunt favoriții lui la primăriile de sector și la Primăria Capitalei.

Vezi și: Raport șocant al Guvernului: Vaccinurile, posibilă cauză a îmbolnăvirii copiilor din Argeș

Iată Mesajul lui Cristian Popescu Piedone în integralitate:

Dragi prieteni,

Se apropie un moment important pentru noi toti cei care locuim in Sectorul 4. Va trebui sa alegem un nou primar. Un om care sa continue lucrurile bune facute pana acum si sa porneasca altele noi, la fel de bune. Este greu sa decidem cine este cel mai bun. Personal voi vota cu Razvan Sava. Razvan Sava, omul, pentru ca stiu ca este inainte de toate un om gospodar care cunoaste problemele din sector si are si solutii. Un om pe care am sa-l ajut la Primarie din Consiliul Local. Acolo ma gasiti, pe listele PPUSL pentru Consiliul Local, pozitia 10 in buletinul de vot. Razvan Sava este nascut si crescut in Sectorul 4 si am incredere in el. De aceea va invit si pe voi sa ii acordati votul.

Alta varianta de vot nu mai exista. Nu avem de unde alege. Pe cine sa alegem? Candidatul PSD nici nu merita sa ii pomenim numele. A facut numai rau si a lasat in urma sa numai mizerie in sector, in doar cateva luni. A reusit sa distruga organizatia de partid din Sectorul 4, de unde a dat afara toti oamenii capabili. Nimeni dintre fostii consilieri ai PSD, care stiau ce inseamna munca in folosul cetatenilor, nu se mai regaste pe listele lor. Acum sunt pe liste doar oameni care nu lucreaza decat in interesul lor personal. Alta explicatie eu nu am gasit.  Iar probleme nu sunt doar la organizatia de sector a PSD. Iata ca si la centru, dupa ce si-au inlaturat cel mai bun lider pe care l-au avut, pe Victor Ponta, acum doresc sa il cheme inapoi. Eu sper in revenirea lui pentru ca este cea mai buna solutie pentru social-democratia din Romania.

Eu unul raman un social democrat, care regreta ca USL nu mai exista. Stiu ca multi dintre voi sunteti nostalgici dupa USL. Dar mai sunt oameni care au fondat USL si merita increderea noastra. Cum este Gabriela Firea. Ea merita votul nostru la Capitala. Si eu o voi vota cu incredere. Pentru ca o cunosc si o stiu capabila si hotarata sa puna la punct Bucurestiul.

Mi-ar fi placut sa avem la Capitala o „batalie” intre doamne. Pentru ca si Alina Gorghiu este o luptatoare. Nu a fost sa fie. PNL a pus un candidat din afara partidului, care ii trage pe liberali in jos. Un om care a fost de acord cu taierea pensiilor si salariilor. Lucruri de care nu dorim sa ne mai amintim si nu vrem sa se mai intample in Tara Romaneasca. Ei vin acum si se prezinta drept liberali, cand de fapt sunt pedelisti. Vasile Blaga ar trebui sa coboare printre oameni, din turnul sau de fildes, si sa vada ca socotelile din biroul de la partid nu se potrivesc cu ceea ce isi doresc cetatenii.

Cetatenii doresc sa aleaga oameni care le asculta problemele si care ii ajuta. De aceea eu voi vota oameni, nu partide. Oameni pe care ii cunosc. La Capitala o aleg pe Gabriela Firea, iar la Sectorul 1 pe Dan Tudorache. Ambii din PSD, ambii fondatori ai USL.

La sectoarele 2, 3 si 6 va recomand cu incredere listele de consilieri ale PPUSL. Ii cunosc pe toti: sunt oameni capabili.

La Sectorul 4, v-am spus, omul Razvan Sava merita increderea noastra.

La Sectorul 5 va las pe voi sa decideti. Si PSD are un candidat bun, insa si pe Daniel Vanghelie il cunosc de prea multi ani si stiu ce poate. E un om care a obtinut reale succese pentru PSD cat a activat in acest partid.

Si nu in ultimul rand, la Sectorul 6 il recomand cu caldura pe Stefan Florescu. Locuitorii din Sectorul 6 stiu cat de multe lucruri a facut pentru ei. Cand va conduce primaria va putea sa faca si mai mult. Este un om sufletist care s-a pus in slujba oamenilor. Este un independent, fara culoare politica.

Am dorit sa va spun aceste ganduri pe care le am despre alegerile din Capitala pentru ca raman un om implicat in urbe. Vreau ca in toate sectoarele si la nivelul intregului Bucuresti, cei care conduc sa lucreze in folosul cetatenilor si sa schimbe in bine fata orasului nostru. Sper, doar, sa nu va fi plictisit.

Ne vedem la vot, pe 5 iunie!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.