Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul primarului Londrei pentru rezidenții europeni din capitala Marii Britanii

www.standard.co.uk
Sadiq Khan

Sadiq Khan, primarul Londrei a transmis un mesaj cetățenilor europeni care locuiesc și muncesc în Londra în care i-a asigurat că sunt bineveniți. El a  subliniat că apreciază contribuția lor la economia orașului.

Vezi și: Teorie BOMBĂ după Brexit: Referendumul ar putea fi REFUZAT de Parlament

„Vreau să trimit un mesaj foarte clar pentru fiecare rezident european care locuiește în Londra: sunteți bineveniți aici. Ca oraș, suntem recunoscători pentru contribuția imensă pentru care o aveți, și acest lucru nu se va schimba în urma referendumului.

Aproape un milion de cetățeni europeni locuiesc în Londra în prezent, și ei aduc beneficii enorme orașului nostru: muncesc din greu, plătesc taxe, lucrează în serviciile noastre publice și contribuie la viața noastră civică și culturală.

Cu toții avem responsabilitatea să încercăm să vindecăm diviziunile care au apărut pe parcursul acestei campanii și să ne concentrăm pe ce ne unește, nu pe ce ne desparte”, a fost mesajul lui Sadiq Khan, primul primar musulman al Londrei.

Britanicii au votat pentru ieșirea din blocul comunitar, în urma referendumului. Mai precis, 51,9% dintre britanici au votat pentru ieşirea din UE, iar 48,1% au votat pentru rămânerea în blocul comunitar, arată rezultatele finale. În urma acestor rezultate, David Cameron a anunțat că va demisiona și că țara sa are nevoie de un nou premier după rezultatul referendumului pentru ieşirea din UE. Capitala Londra și Scoția au dat un vot ferm proeuropean, dar acesta a fost subminat de rezultatele slabe ale taberei proeuropene în nordul Angliei, dar și în Țara Galilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.