Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MESAJUL Reginei Elisabeta a II-a după atacul terorist din Manchester

NBC News
regina elisabeta 2

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a calificat marţi drept 'un act barbar' atentatul sinucigaş de la Manchester, în care au fost ucise 22 de persoane, între care numeroşi copii, şi a afirmat că întreaga ţară este şocată de acest atac, relatează Reuters şi AFP, potrivit agerpres.

'Întreaga ţară este şocată de numărul mare de persoane ucise şi rănite la Manchester noaptea trecută, adulţi şi copii, care participau la concert', a spus Regina Elisabeta.

BUBUITURĂ puternică în cel mai mare mall din Manchester. Oamenii fugeau PANICAŢI - VIDEO

'Vorbesc în numele tuturor când îmi exprim profunda simpatie pentru toţi cei care au fost afectaţi de acest eveniment îngrozitor, în special pentru familiile şi prietenii celor care au murit sau au fost răniţi' în acest 'act barbar', a mai spus suverana britanică într-un comunicat.

O explozie s-a produs luni seara la Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Bilanţul victimelor atentatului a crescut la 22 de morţi şi 59 de răniţi, după cum a anunţat marţi dimineaţă şeful poliţiei din Manchester. Potrivit acestuia, autorităţile tratează explozia produsă în sala de concerte Manchester Arena drept incident terorist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.