Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul Simonei Halep pentru Karolina Pliskova: 'Înseamnă foarte mult'

www.haisimona.ro
Simona Halep

Simona Halep i-a transmis un mesaj superb Karolinei Pliskova, dupa ce jucatoarea din Cehia a profitat de pasii gresiti ai romancei si a urcat pe primul loc in clasamentul WTA. Sportiva noastra a felicitat-o pe Pliskova si a afirmat ca jucatoarea din Cehia merita sa fie pe primul loc.

"Sa fii capabila sa ajungi numarul 1 in lume inseamna foarte mult. Eu nu stiu cum este. Chiar vreau sa o felicit pe Karolina Pliskova deoarece este incredibil ce a reusit. Din punctul meu de vedere, merita sa fie prima in lume deoarece a castigat cateva trofee si a disputat finala de la US Open", a spus Simona Halep, citata de site-ul oficial al WTA.

Intrebata daca se vede pe primul loc WTA intr-o zi, Simona a mentionat ca nu se mai gandeste la acest lucru. "Sper sa ajung si eu prima in lume intr-o zi, dar nu vreau sa ma gandesc la asta. Daca se va intampla, voi fi cea mai fericita persoana, insa mai trebuie sa muncesc din greu", a adaugat Simona.

Simona a avut doua sanse de a urca pe primul loc WTA in acest an, la Roland Garros si Wimbledon, dar a fost invinsa de Jelena Ostapenko si Johanna Konta, conform ziare.com. Acum, Simona mai poate spera sa urce pe primul loc abia la turneul de la Cincinnati.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.