Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Messi a luat o tabletă de glucoză în timpul meciului cu Olympiakos

www.thesun.co.uk
Leo Messi glucoză

Lionel Messi a luat o pastilă de glucoză în timpul meciului pe care echipa sa, FC Barcelona, l-a disputat, miercuri seară, cu Olympiakos Pireu, în Liga Campionilor, informează sport.es.

Momentul a fost surprins de camerele de televiziune, însă nu s-a putut vedea ce a luat jucătorul argentinian. În mintul 10, el a scos ceva din jambiere şi apoi a dus mâna la gură. Un jurnalist spaniol a explicat că era vorba de o tabletă de glucoză şi că este normal ca sportivii să le folosească în primele 15 minute de efort, când receptivitatea muşchilor este maximă. Alţi specialişti consideră mai eficientă folosirea glucozei între încălzire şi startul partidei, anunță News.ro.

Citește și: Rezultate nebune în Liga Campionilor: Granzii au tremurat serios în faţa outsiderilor, românii au fost UMILIŢI de milionarii Franţei / VIDEO

FC Barcelona a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), pe Olympiakos Pireu, în etapa a treia a Grupei C a Ligii Campionilor, meci în care catalanii au jucat din minutul 42 cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Pique. Au marcat Nikolaou ’18 (autogol), Messi ’61, Digne ’64, respectiv Nikolaou ‘89.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.