Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorolgii anunţă NINSORI masive de Crăciun. Cum va fi vremea în minivacanţa de 1 decembrie

pixabay.com
fulger meteo nor

Meteorologii anunţă vreme în general frumoasă în minivacanţa de 1 decembrie, iar pentru perioada Crăciunului sunt aşteptate ninsori. Luna decembrie incepe cu o vreme destul de frumoasa. În dimineaţa zilei de 1 decembrie este aşteptată puţină ceaţă, însă aceasta nu va persista, iar cei care vor să meagă la paradă se vor bucura de vreme frumoasă.

Citeşte şi: Iarna îşi intră în drepturi! Temperaturile vor scădea, brusc, sub zero grade. Care sunt zonele afectate

"Cei care aleg să meargă la munte în minivacanţa de 1 decembrie vor găsi zăpadă. Vântul nu va fi foarte alert.  În noaptea de 1 spre 2 in interiorul arcului carpatic este posibil să plouă", a spus Romica Jurca la România TV.

Ninsorile vor veni în a doua parte a lunii decembrie, spun specialiştii.

"Din 17 decembrie va veni un val sub limita de ger in Transilvania,  Moldova chiar si în Maramures. Temperaturile vor creşte cu doua zile inainte de anul nou, dupa care vor scade la cumpana dintre ani", a spus Elena Mateescu, director executiv la Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit meteorologilor, din 17 decembrie avem şanse să ne bucurăm de zăpadă în Transilvania, Moldova şi în interiorul arcului carpatic. Ninsorile se vor extinde apoi şi în Oltenia şi Muntenia. Astfel că, de Crăciun este posibil să avem zăpadă şi în Bucureşti.

Luna ianuarie este cea mai rece luna a anului. Valorile sunt apropiate de norme, iar tendinţa de precipitaţii excedentare va fi valabilă pentru cea mai mare parte a ţării.
"Este posibil să începem anul cu un regim de temperaturi mai coborât, sub limita de îngheţ.  Anul acesta a adus 4 coduri roşii, nu putem aprecia dacă va fi o perioadă similară cu cea de anul viitor, dar ianuarie pare a fi o lună mai rece şi cu cantităţi excedentare", a mai spus Elena Mateescu.

Citeşte şi: BOMBA ZILEI: Judecătorii de la Înalta Curte dezvăluie motivele ACHITĂRII lui Sebastian Ghiţă .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.