Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea după cea mai călduroasă zi de iarnă din ultimii 55 de ani

Luni, 15 februarie, a fost cea mai călduroasă zi de iarnă din ultimii 55 de ani. Marti ramanem cu vremea nefiresc de calda, cu cele mai mari valori in sud si sud-est. Prin vest, in nord si nord-est apar ploi locale, iar maximele ajung in intervalul 10-23 de grade, anunță stirileprotv.ro

In Dobrogea si Baragan. Aici gasim atmosfera insorita; ceva conditii de ceata in orele diminetii si temperaturi foarte ridicate pentru aceasta data. Se vor atinge chiar si 22-23 de grade, iar dupa lasarea noptii vantul se va intensifica.

Vezi și: Un fost ministru LAUDĂ evacuarea Antenelor: 'O binecuvântare divină asupra României'

Si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei regimul termic continua sa ne surprinda: temperaturile depasesc chiar si cu 15 grade valorile normale. Norii nu prea se arata; doar vantul va fi un pic mai activ.

In jumatatea nordica a Moldovei va ploua in mai multe reprize, dar se va arata si soarele pentru scurte momente. Temperaturile se mentin la valori ridicate si vor ajunge la 15 grade Celsius.

In nordul Transilvaniei si in Maramures innorarile persista si mai vin cateva ploi pe parcursul zilei. Temperaturile, comparabile cu cele de ieri, urca pana la 13-14 grade.

Vezi şi: Antena 3 și Antena 1 sunt EVACUATE de ANAF! Mihai Gâdea: 'Noi de ce nu putem plăti chirie?'

In vestul tarii asteptam atmosfera cam mohorata, cu ploi din loc in loc. Vantul isi mai face simtita prezenta, insa nu vorbim despre viteze mari. Temperaturile scad fata de ieri, dar chiar si asa se vor situa peste mediile perioadei.

Centrul Romaniei va avea parte de inca o zi neobisnuit de calda pentru acest moment al anului. Vom avea intre 14 si 19 grade; innorari trecatoare; probabil cativa stropi de ploaie si vant nervos in zona de munte.

Sud-vestul tarii are parte de vreme calda si frumoasa. Nu sunt anuntate ploi; dar la inceputul zilei ar putea sa apara putina ceata. Se face mai cald ca ieri: maximele ajung la 20-21 de grade.

Vreme primavaratica gasim si in tinuturile sudice. Temperaturile mai cresc putin fata de ziua trecuta. Dupa pranz se vor inregistra frecvent 22-23 de grade, cerul va fi destul de curat, iar vantul se va inteti trecator.

Vezi și: Mihai Gâdea, decizie RADICALĂ după ce ANAF a anunțat evacuarea: Îmi pare rău, de acum...

In Bucuresti se anunta inca o zi placuta, cu mult soare si o maxima mai potrivita pentru luna mai: 22 de grade. Spre dimineata se vor inregistra in jur de 9 grade si ar putea sa se formeze ceata.

La munte asteptam vreme exagerat de calda pentru mijlocul lunii februarie. In Carpatii Occidentali si in Orientali vin cateva ploi, iar noaptea pe crestele Orientalilor se anunta lapovita.Vantul ramane intens.

Citește și: Judecător CSM, anunț cheie despre DNA după evenimentul de la Antena 3: ”Se vor modifica cifrele”

Prognoza pe urmatoarele trei zile:

Miercuri se simte o racire a vremii in sud si est, pe unde, treptat se aduna norii, iar catre seara si maine noaptea o sa vina burnita sau ploi. In vest, centru si nord persista vremea insorita si nefiresc de calda.

Joi se anunta o noua scadere de temperatura, insa ramanem cu valori peste cele potrivite acestui moment din an. Atmosfera va fi inchisa si sunt asteptate ceva ploi prin sud, trecator prin est si nord-vest. Peste noapte, pe crestele Orientalilor reapar ninsorile si lapovita.

Vineri va fi un pic mai frig, dar cu temperaturi apropiate de normal, multi nori si ploi sau burnita cam peste tot prin tara. Maximele se opresc la 14 grade.

Vezi şi: ANAF a ajuns la Antena 3: ”Au venit să ne scoată din sediu”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.