Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii ne sperie: Prognoză şocantă pentru această iarnă / VIDEO

www.radiotimisoara.ro
termometru, vremea

Anunţ apocaliptic al meteorologilor. Prognoza acestora pentru această iarnă este de-a dreptul şocantă. Şi nu numai atât. Ne aşteaptă ierni crunte şi veri din ce în ce mai secetoase. Este ultimul semnal de alarmă al specialiştilor.

Citește și: Ipoteză interesantă! Cine ar putea fi viitorul președinte al României, pe modelul Macron în Franța

Deja ne pregătim pentru ce e mai rău. Sistemul de alertă a populaţiei în caz de fenomene meteo extreme a fost aprobat printr-o ordonanţă de urgenţă şi urmează să fie implementat. Oraşele mari sunt cele mai expuse din cauza gradului mare de poluare.

Citește și: Anunț important din partea Cabinetului Tudose! Pe ce a fost bătaie luni – mii de persoane au profitat de un program foarte căutat

În Europa, Bucureşti, Londra şi Madrid arată cel mai rău pe hărţile meteorologilor. Furtuna Ophelia a provocat luni moartea a trei persoane în Irlanda, lovind coasta de vest a ţării cu rafale de vânt de până la 150km/h care au dus la prăbuşirea a numeroşi copaci şi la întreruperea curentului electric, potrivit AFP. Serviciul britanic de meteorologie, Met, a declarat stare de alertă în diferite regiuni ale ţării şi a cerut populaţiei să ia măsuri de precauţie ca urmare a vântului şi a riscului de inundaţii.

Citește și: Mare atenție! La cât a ajuns datoria externă a României

Soarele şi cerul au căpătat o tentă roşie în sudul Marii Britanii, inclusiv la Londra, ca urmare a prafului adus de furtună din Africa. Fenomenul i-a determinat pe internauţi să se întrebe asupra iminenţei unei apocalipse determinate de Brexit, conform Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.