Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metoda eficientă de a ucide bacteriile prezente la nivelul stomacului

virus boala bacterie

Multi oameni se confrunta cu prezenta bacteriilor la nivelul stomacului, iar tratamentul este un foarte lung si dificil. De aceea, recomandarea este reprezentata de acest medicament natural si sigur impotriva bacteriilor din stomac. Combinatia de ulei de masline si de smochine este cel mai bun remediu impotriva acestor bacterii.

Pune smochinele uscate intr-o vas cu filet si adauga ulei de masline natural. Poti taia smochinele in patru bucati mai mici. Apoi, lasa-le sa stea in acest vas timp de 40 de zile. Se administreaza o smochina in fiecare dimineata,pe stomacul gol. De asemenea, se recomanda consumul uleiului de masline in care sunt puse maslinele – o lingurita, dimineata, tot pe stomacul gol.

In cazul in care nu mai poti astepta, poti pregati doua borcane, iar dupa sapte zile poti incepe cu unul dintre borcane.  Cu scopul ca acest tratament sa fie cat mai eficient, este important sa-ti optimizezi dieta in tot acest timp. Mananca numai macare gatita, fara prea multe condimente iuti, scrie e-dimineata.ro. Nu manca acru si evita carnea grasa. Prepara-ti mancarea in ulei de masline procesat in mod natural.

Uleiul de masline si smochinele sunt remedii valoroase, asa ca ai grija de sanatatea ta si rasplateste-te cu aurul naturii, deoarece sanatatea este cea mai mare bogatie pe care o ai.

Experienta ne arata ca aceasta combinatie de ulei de masline si smochine vindeca mai multe afectiuni, cum ar fi infertilitatea, hemoroizii, afectiunile intestinale, constipatia, bronsita si astm.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.