Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metodă simplă pentru scăderea colesterolului: Soluție REVOLUȚIONARĂ

www.stiripesurse.ro
colesterol, inimă

Colesterolul rău este unul din principalii inamici ai inimii tale! Statisticile arată faptul că cel puțin 30% din populația țării se confruntă cu un nivel crescut al colesterolului. Deși nu poți prezice un infarct, poți să reduci riscul apariției unor afecțiuni ale inimii prin scăderea colesterolului rău din sânge, folosind Korill.

Nivelul crescut al colesterolului e un semnal de alarmă ce indică posibilitatea de îmbolnăvire cardiovasculară. În prezent, bolile cardiovasculare reprezintă principala problemă de sănătate în România. Din nefericire, aproximativ 60% dintre decesele înregistrate anual sunt o consecință a acestor boli. Atât statistica cât și ghidurile medicale subliniază nevoia și importanța prevenției, iar una dintre indicații ar fi reducerea colesterolului rău din sânge.

Dacă analizele de sânge au indicat un nivel de colesterol mărit (în special cel total și LDL – cunoscut drept “colesterol rău”) sau doar vrei să previi creșterea colesterolului, având totodată alte afecțiuni care cresc riscul cardiovascular (diabet sau antecedente în familie), atunci o poți face cu o capsulă pe zi de Korill.

Korill influențează benefic:

- Sănătatea sistemului cardiovascular (colesterol, trigliceride, tensiune);

- Abilitățile mentale (funcția cognitivă, invățarea, atenția);

- Funcția și regenerarea hepatică.

Korill conține ulei pur de krill care furnizează acizi grași Omega-3 sub formă de fosfolipide, cu absorbție completă, fiind de 40 de ori mai eficient decât uleiurile clasice de pește.

Citește și: Sindicaliștii din sănătate: Decizia de reducere a prețurilor trebuie luată după discuții aprofundate

De ce ulei de krill? Pentru că uleiul de krill conține noua generație de Omega roșu, solubil, care e dovedit științific că ajută la menținerea unei tensiuni arteriale normale.

Krillul, din care este obținut uleiul, este o specie de crustacee ce se găsește în cel mai curat ocean al planetei: Oceanul Atlantic.

Eficacitate dovedită: testele clinice au demonstrat că utilizarea capsulelor Korill duce la scăderea nivelului de colesterol rău cu 34%, a colesterolului total cu 13% si a trigliceridelor cu 11%.

Uleiul de krill – o soluție NATURALĂ și lipsită de E-uri

Korill este o sursă inovativă de acizi grași Omega-3 solubili, sub formă de fosfolipide. S-a demonstrat prin studii clinice faptul că fosfolipidele Omega-3 sunt transportate direct catre tesuturi, comparativ cu Omega 3 sub forma de trigliceride care se stocheaza mai întâi in depozitele de grăsime, sub formă de energie. În plus, uleiul de krill nu necesită adaos de conservanți, spre deosebire de uleiurile de pește.

Folosește Korill pentru:

- Reglarea nivelului colesterolului și trigliceridelor;

- Reducerea riscului de afecțiuni cardiovasculare

- Menținerea tensiunii arteriale în limite normale

- Dar și pentru refacerea funcției hepatice

Alege o soluție naturală și eficientă pentru a-ți menține sănătatea inimii, alege Korill!

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.