Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metrorex vine cu vești PROASTE pentru bucureșteni

facebook.com/david.timis.91
aglomeratie metrou

Metrorex a anunțat o nouă amânare la metroul din Capitală. Staţiile noi de pe Magistrala 4 ar putea fi inaugurate abia în trimestrul viitor, nu luna viitoare cum a fost anunțat în mod oficial, potrivit Realitatea.net.

Cele două staţii noi de pe Magistrala 4, Laminorului şi Străuleşti, vor fi inaugurate până la sfârşitul lunii martie, a anunţat recent ministrul Transporturilor. Lucrările de care depinde însă deschiderea circulaţiei ar putea fi gata cel mai devreme în luna aprilie, potrivit unui inginer de pe şantier.

Citește și: Un renumit supermarket dispare complet din România

Finele lunii martie, termenul anunţat pentru deschiderea circulaţiei în cele două staţii noi de pe M4, ar putea fi depăşit. Şi asta pentru că până atunci nu are cum să fie gata sistemul de instalaţii radio, TVCI, detecţie incendiu şi antiefracţie şi nici sistemul de sonorizare.

"Implementăm proiectul mult mai repede. Am forţat un pic furnizorii să ne livreze mai repede. Dar, după părerea mea, nu se poate să terminăm în martie", a spus un inginer de pe şantierul Magistralei 4, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Potrivit acestuia, circulaţia nu poate fi deschisă fără avizul ISU pentru sistemul de detecţie incendiu şi cel de sonorizare. Iar aceste lucrări ar putea fi gata abia din luna aprilie acolo, susţine inginerul.

Contractul pentru sistemul de detecţie incendiu a fost atribuit asocierii UTI-TIAB în data de 16 ianuarie 2017 şi prevede o perioadă de derulare a lucrărilor de şapte luni. Conform graficului de execuţie, lucrările aferente secţiunii Laminorului-Străuleşti ar trebui finalizate în 4 luni, adică până la jumătatea lunii mai. Celelalte lucrări, de la depoul Străuleşti, ar urma să fie gata până la jumătatea lunii august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.