Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare de ULTIMĂ ORĂ pe scena politică. Un ministru din Guvernul Tudose a luat decizia: S-a înscris în PSD

umbra susta

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, s-a înscris în organizaţia PSD Neamţ. Demnitarul a fost prezentat în weekend drept cel mai nou membru al organizaţiei și chiar ar putea primi funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, informează Realitatea tv.

Am convingerea că venirea sa va aduce un mare plus pentru organizaţia judeţeană şi proiecte foarte importante pe care CJ Neamţ şi administraţiile locale le vor implementa şi vor fi sprijinite aşa cum trebuie de Guvernul României. Personal sunt extrem de fericit pentru că am făcut o achiziţie foarte importantă pentru organizaţia judeţeană“, a declarat preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.

DNA, sub controlul Inspecţiei Judiciare cerut de Tudorel Toader. Kovesi: 'Nu am emoții'

Venirea mea în organizaţia PSD Neamţ nu va fi doar formală. Voi fi activ şi vă spun de acum că îmi doresc să ajung în toate organizaţiile în următoarea perioadă, în funcţie de agenda mea. Vin în organizaţia din Neamţ foarte bucuros, mă bucur că sunt, sincer vă spun, mai ales că sunt jumate moldovean. Lucrul ăsta mă face să mă simt ca acasă“, le-a spus Laufer colegilor. Acesta le-a vorbit şi despre priorităţile sale.

Ion Țiriac, lovitură neașteptată: a fost IRONIZAT de Roger Federer, după victoria de la Wimbledon

„O prioritate este dezvoltarea unui parc industrial în fiecare dintre judeţele care în acest moment nu au parc industrial şi dezvoltarea unui incubator de afaceri pentru dezvoltarea start-up-urilor în România. Unul din cei mai mari investitori, o companie românească va ajunge la Piatra Neamţ ca să verifice două potenţiale locaţii de dezvoltare. Este chiar un investitor interesat să dezvolte un parc industrial în Piatra Neamţ“, a mai precizat ministrul Ilan Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.