Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcări de dosare la DNA: Numele unui procuror-vedetă, într-un dosar preluat la DNA Central

DNA

Trei dosare instrumentate de DNA Craiova au fost preluate de structura centrală a Direcției. În unul dintre ele apar numele lui Jean Uncheşelu, procurorul vedetă al DNA, și cel al lui Cosmin Croitoru, fostul șef DNA Craiova.

”Craiova Culturală", "Lacul Tanchiștilor" şi "Emilio italianul", sunt denumirile celor trei dosare, anunță Antena 3. În ultimul, printre clienții afaceristului Emilio de află atât Jean Uncheselu cât şi Cosmin Croitoru. Pe data de 30 martie 2017, Cosmin Croitoriu a fost schimbat din funcția de șef al DNA Craiova. Numele său nu apare doar în afacerea lui Emilio, ci şi în cele ale a lui Bercea Mondial.

Vezi și: Efectul paradoxal al salarizării unitare. Pensionari de lux la Parlament, cu indemnizații mai mari decât ale aleșilor actuali

Vezi și: Liviu Dragnea a descoperit duşmanul său şi al PSD: 'E bine organizat şi finanţat'

În Centrul Vechi al Craiovei (str. Romain Rolland nr. 1), omul de afaceri Vincenzo Ioele (Emilio) a construit un bloc P+4. Italianul primise de la proprietarul terenului doar drept de superficie (folosință) și urma să-l primească în proprietate în schimbul unor apartamente din blocul respectiv. Încălcând înțelegerea, Emilio a vândut toate apartamentele din bloc, inclusiv cele promise proprietarului. Dreptul de superficie a fost dezmembrat în cote-indivize și vândut la pachet cu apartamentele. Toată povestea, în care sunt implicați notari și funcționari de la Oficiul de Cadastru, s-a transformat într-un dosar la DNA. Printre clienții lui Emilio de numără și Jean Uncheselu. Procurorul DNA a cumpărat de la italian un apartament în centrul orașului cu 57 000 de euro.

Deocamdată nu se cunoaște motivul preluării dosarului de către structura centrală a DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.