Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcările generalului Oprea

Oprea-UNPR-stiripesurse

În ultima perioadă, liderul UNPR, Gabriel Oprea, a devenit foarte activ și transmite semnale tot mai puternice către președintele Klaus Iohannis și PNL.

1. Jurământ de credință față de Klaus Iohannis

"În cei cinci ani pe care îi împlinim pe 1 mai anul acesta, UNPR a adus stabilitatea economică și politică în România. Am sprijinit toate guvernele din care am făcut parte, am demonstrat că suntem serioși pe domeniile noastre de expertiză. Este normal să sprijini guvernul din care faci parte. Pe de altă parte, îl sprijinim pe președintele României, indiferent cum îl cheamă, mai ales pe probleme de securitate națională. Am demonstrat acest lucru, mai ales în actualul context de securitate de securitate regională, europeană și chiar mondială. Pentru că, de fapt, sprijinim România", a spus Gabriel Oprea, după întâlnirea reprezentanților partidului din Regiunea III Sud Muntenia.

2. A ieșit public în 2 emisiuni televizate, dar nu a mers la cele favorabile coaliției de guvernare. La prima ieșire publică, Gabriel Oprea a preferat să meargă la Realitatea TV, în emisiunea lui Rareș Bogdan, un opozant asumat a lui Victor Ponta.

A doua ieșire publică la televiziuni, Gabriel Oprea o face la B1 Tv, în emisiunea lui Dan Andronic, un alt opozant asumat al premierului Victor Ponta.

3. În ieșirile sale publice, Gabriel Oprea a recunoscut că nu-i consideră adversari politici pe cei de la PNL și, mai mult, a precizat că s-a întâlnit și a discutat cu Vasile Blaga, co-președinte al PNL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.