Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Micuţa din Craiova care a murit de rujeolă nu era în evidenţele unui medic de familie

www.punctul.ro
Rujeolă

Fetiţa de un an din Craiova care a murit în urma unor complicaţii apărute din cauza rujeolei nu se afla în evidenţele unui medic de familie şi nici nu fusese vaccinată împotriva bolii, spun reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj, citaţi de news.ro.

"Fetiţa nu era înscrisă la un medic de familie şi nici nu fusese vaccinată împotriva acestei boli (n.r. - rujeolă), însă vaccinul nu este obligatoriu. Ceilalţi patru copii au fost duşi la medic de colegii mei şi unul dintre aceştia a fost internat cu suspiciune de rujeolă. Copiii par bine îngrijiţi de bunică. Nu s-a reuşit să se stea prea mult de vorbă cu aceasta, fiind foarte afectată de decesul nepoatei. Îi aşteptăm pe părinţii plecaţi în Italia pentru discuta şi cu aceştia despre situaţia celor mici", a declarat Florin Stancu, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj.

Copilul a decedat în ambulanţă, în timp ce era transportat de la Spitalul de Boli Infecţioase la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, deşi medicii au încercat să o resusciteze zeci de minute. Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj au început o anchetă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.